Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

VIDEO | HAGI LA PUTEREA 54: "CADOURILE MELE SUNT SOŢIA ŞI PRIETENII PE CARE ÎI AM"

Superliga Publicat pe 5 feb 2019
mail-share icon Email

Cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale, cu 35 de goluri, a împlinit 54 de ani. Cu Hagi în teren, tricolorii realizau în anii 90 cele mai mari performanţe din istorie: trei participări la Mondiale şi două la Europene. În 1994, în Statele Unite, România a fost la propriu în ţara tuturor posibilităţilor. Hagi şi ceilalţi colegi din Generaţia de Aur atingeau sferturile Mondialului, după victorii cu echipe mari precum Argentina şi Columbia. În aceste dueluri, Regele şi-a trecut şi el numele pe lista maractorilor. Cel mai frumos gol l-a reuşit împotriva Columbiei, de la peste 40 de metri. A cucerit Supercupa Europei cu Steaua, marcând din lovitură liberă în poarta lui Dinamo Kiev. Rămâne singurul român care a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid, marcând 16 goluri. A jucat şi la marea rivală a galacticilor, FC Barcelona. Aici, Hagi a făcut echipă cu Gică Popescu, coechipierul său din naţională. Tot Hagi a devenit şi o legendă a clubului Galatasaray, marcând 59 de goluri şi câştigând două trofee internaţionale: Cupa Uefa şi Supercupa Europei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele