Ultima oră
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană

VIDEO | HALEP, ÎN SFERTURI LA MIAMI. ROMÂNCA A ÎNVINS-O FĂRĂ PROBLEME PE VENUS WILLIAMS

Video Publicat pe 26 mar 2019
mail-share icon Email

Simona Halep s-a calificat în sferturi la turneul de la Miami. Românca a învins-o în două seturi, 6-3, 6-3, pe Venus Williams, locul 43 WTA. În prima parte a meciului, Simona a avut nevoie de 3 break-uri pentru a face 1-0. Setul 2 a fost ceva mai echilibrat, românca reuşind break-ul decisiv la 3-1. Cu acest meci de o oră şi 13 minute, Halep reuşeşte a patra victorie consecutivă împotriva lui Venus. Ultima întâlnire dintre cele două jucătoare a fost la Australian Open. Simona o va întâlni în sferturi pe Qiang Wang, din China. Dacă va câştiga acest turneu, Halep ar putea urca din nou pe locul 1 în lume. Tot la Miami, Simona se află în optimi la dublu, unde, alături de Julia Georges, va întâlni perechea Niculescu Spears. 

Ştire redactată de Cristian Cozmaciuc

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele