Ultima oră
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roma. În programul de joi mai sunt trei românce Irina Begu s-a calificat în turul doi la Roma. În programul de joi mai sunt trei românce
Bomba momentului în fotbalul italian! Stefano Pioli, direct la o rivală a lui AC Milan Bomba momentului în fotbalul italian! Stefano Pioli, direct la o rivală a lui AC Milan
S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră

VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 3-0. ”Câini” lăsaţi fără colţi la Sibiu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21522139/2/afc-hermannstadt-sibiu-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-17-03-2024.jpg

Hermannstadt a câştigat clar pe teren propriu, 3-0, contra celor de la Dinamo, în prima etapă din play-out-ul Superligii. Dragoş Iancu a revenit pe teren după aproape şase luni.

Sibienii au marcat în minutul 9, prin Ianis Stoica, însă golul a fost anulat de VAR, după o aşteptare de aproape şase minute. Gazdele au avut însă un final de repriză incredibil. În minutul 38 Ianis Stoica a deschis scorul după ce Golubovic a respins în prima fază lovitura sa de cap.

După patru minute Raul Opruţ a înscris şi el, pentru 2-0, pentru ca în minutul 45+1 Neguţ să stabilească scorul primei părţi, 3-0 pentru Hermannstadt.

Repriza secundă a fost una liniştită, în care Dinamo a trecut pe lângă gol în minutul 84, prin Hakim Abdallah. În minutul 85, antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu, l-a trimis în teren şi pe Dragoş Iancu, jucătorul care s-a accidentat grav la 24 septembrie 2023, într-un meci la Ploieşti, după un contact cu Ţicu.

Iancu s-a aflat la primul meci după accidnetare. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru gazde. Hermannstadt are 23 de puncte şi se află pe locul secund în play-out, în timp ce Dinao rămâne pe 8, cu 15 puncte.

VIDEO | Hermannstadt - Dinamo 3-0 (Stoica 38, Opruţ 41, Neguţ 45+1), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Bejan, Opruţ - Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica - Neguţ, Paraschiv
  • Dinamo: Golubovici - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Borduşanu - Milanov, Abdallah, Gregorio

Minutul 90+3: Final de meci! Hermannstadt s-a impus cu 3-0.

Minutul 45+11: Pauză! Hermannstadt conduce cu 3-0.

Minutul 45+1: GOL Hermannstadt! Eroarea lui Moura face ca Neguţ să marcheze pentru 3-0.

Minutul 41: GOL Hermannstadt! Mingea se scurge în careu şi ajunge la Opruţ, care reia din prima.

Minutul 38: GOL Hermannstadt! Neguţ centrează din flanc, Stoica nu are nicio emoţie cu marcajul lui Moura, reia, dar Golubovic respinge, însă jucătorul sibian nu ratează ţinta pe respingere.

Minutul 24: La un şut din careu, Golubovic este bătut, dar incredibil, Paraschiv este lovit de minge şi respinge de pe linia porţii.

Minutul 9: Defensiva lui Dinamo este prinsă pe picior greşit, iar Stoica reia din 3 metri. După o lungă analiză VAR, reuşita este anulată.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Înaintea acestei partide, FC Hermannstadt ocupă locul 9, cu 20 de puncte. Sibienii au pierdut în ultima etapă a sezonului regular pe terenul CFR-ului, scor 1-0, şi nu îşi mai poate permite paşi greşiţi, având în vedere că se află la doar 4 puncte de prima poziţie de baraj.

De cealaltă parte, Dinamo vine după victoria din ultima etapă cu UTA Arad, scor 1-0. "Alb-roşii" se află pe a 14-a poziţie, cu 15 puncte, la doar 2 lungimi de primul loc care se află în afara zonei roşii, iar speranţa salvării de la retrogradare a crescut, în urma parcursului bun pe care l-au avut în acest an.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria lui Dinamo, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele