Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

VIDEO ǀ Hermannstadt – Rapid 1-1. Fiecare echipă a controlat câte o repriză

Hermannstadt Publicat pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21328531/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023.jpg

Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid Bucureşti, într-un meci al etapei a 11-a din Superligă.

Rapid a deschis scorul încă din minutul 3 la Sibiu: cursă pe dreapta a lui Braun, centrare şi gol cu capul pentru Alexandru Ioniţă. Însă giuleştenii au cedat repede controlul partidei şi gazdele au început să se apropie de poarta lui Horaţiu Moldovan.

După câteva ocazii ratate, Hermannstadt a înscris în minutul 45+3, prin Baba Alhassan, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Măldărăşanu au egalat în minutul 55, prin Marius Găman. S-a încheiat 1-1 şi Rapid este pe locul 3, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe locul 5, cu 15 puncte.

Hermannstadt – Rapid 1-1 (Găman 55/ Ioniţa II 3), la Prima Sport 1! Echipele de start

  • Hermannstadt: Căbuz - Medina, Găman, Stoica, Butean - Mino, Alhassan, Bucuroiu - Balaure, Paraschiv, Neguţ.
  • Rapid: Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Emmers, Albu - Bamgboye, Ioniţă II, Petrila - Rrahmani.

Min. 90+4: Final de meci! Se termină 1-1.

Min. 55: GOL Hermannstadt! Butean trage în forţă de la 20 de metri din unghi. Moldovan respinge în faţă, iar Găman reia în poartă din 5 metri.

Min. 45+3: Gol marcat de Hermannstadt, dar reuşita este anulată pentru un ofsaid.

Min. 3: GOL RAPID! Ioniţă deschide scorul după doar trei minute.

Min. 1: A început partida!

-------------------------------------------------------------

Meciul se anunţă a fi unul extrem de interesant, deoarece se înfruntă două echipe puternice după primele 10 etape ale campionatului. Cu 18 puncte şi un golaveraj de 21-11, Rapid ocupă locul 3 în clasament, în timp ce Hermannstadt (14 puncte, golaveraj 15-12) se află pe poziţia a 5-a.

Ambele grupări stau foarte bine inclusiv la capitolul formă. Rapid a avut cele mai bune rezultate din Superligă în ultimele 5 etape, cu 4 victorii şi un egal, dintre care ultimul succes a fost înregistrat pe teren propriu, în runda precedentă, în faţa fostei campioane a României, CFR Cluj (3-1).

La rândul ei, cu 4 remize şi un succes, Hermannstadt este neînvinsă în ultimele 5 întâlniri din campionat. Runda trecută, elevii lui Marius Măldărăşanu au terminat la egalitate (0-0) în deplasare la Ploieşti cu Petrolul.

În ediţia precedentă a Superligii, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Rapid s-a impus la Sibiu cu 2-0 în timpul turului sezonului regular, în timp ce Hermannstadt şi-a luat revanşa în Giuleşti cu 1-0 în retur.

Echipele probabile:

  • Hermannstadt (4-3-3): Căbuz - Medina, Găman, I. Stoica, Butean - Baba Alhassan, Mino Sota, Jipa - Balaure, Paraschiv, Neguţ
  • Rezerve: Uţiu, Antoche, P. Petrescu, G. Iancu, Murgia, Bucuroiu, Biceanu, A. Oroian, Ruben Fonseca
  • Absenţi: Adi Petre, D. Iancu (accidentaţi)
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu
  •  
  • Rapid (4-3-3): H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza - Emmers, Al. Albu, Kait – Funsho, Rrahmani, Petrila
  • Rezerve: Drăghia, Al. Ioniţă II, Borja Valle, I. Cristea, Pănoiu, Onea, Al. Stan, C. Cîrjan, Papeau
  • Antrenor: Cristiano Bergodi

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele