Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

VIDEO ǀ Hermannstadt – Sepsi 1-2. Covăsnenii au smuls cele trei puncte în ultimele minute ale partidei

Hermannstadt Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20874420/1/fc-hermannstadt-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-10-09-2022-1.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 12-a a SuperLigii, în care a revenit pe final de la 0-1.

Hermannstadt a deschis scorul prin Paraschiv, în minutul 36.

Pentru Sepsi au marcat Ciobotariu ’75 şi Safranko ’87.

LIVE VIDEO ǀ FC Hermannstadt – Sepsi, 1-2 (Paraschiv D. G. 36' / Ciobotariu D. 75', Safranko P. 86') 

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Mino, Biceanu - Balaure, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv
  • Rezerve: Uţiu, Antoche, Medina, Răuţă, Năstăsie, Petrescu, Popescu, Buhăcianu, Babic
  •  
  • Sepsi: Niczuly - Radoslav, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Rodriguez, Păun, Aganovic - Golofca, Rondon, I. Gheorghe
  • Rezerve: Began, Ispas, Bălaşa, Matei, Ştefănescu, Achahbar, Tudorie, Safranko, Varga

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 87: GOL marcat de Sepsi, Safranko înscrie cu capul, în urma unui corner şi îi aduce pe Covăsneni la conducerea partidei.

Min. 75: GOL marcat de Sepsi, Ciobotariu trimite mingea în poartă din câţiva metri, în urma unui corner.

Min. 72: Triplă schimbare la Hermannstadt, ies Alhassan, Oroian şi Biceanu şi intră Petrescu, Răuţă şi Popescu.

Min. 62: Cartonaş galben văzut de Alhassan (Hermannstadt)

Min. 58: Ocazie imensă pentru Sepsi, portarul sibian nu poate reţine mingea trimisă din lovitură liberă şi o scapă în faţa lui Aganovic, care ratează cu toată poarta în faţă.

Min. 57: Cartonaşe galben văzute de Butean (Hermannstadt) şi Dimitrov (Sepsi).

Min. 56: Schimbare la Sepsi, iese Gheorghe şi intră Varga.

Min. 55:  Cartonaş galben văzut de Ştefănescu (Sepsi).

Min. 53: Cartonaş galben văzut de Ninaj (Sepsi).

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Triplă schimbare la Sepsi, ies Rodriguez, Golofca şi Rondon şi intră Matei, Ştefănescu şi Tudorie.

Min. 45+2: Final de primă repriză.

Min. 38: Cartonaş galben văzut de Rodriguez (Sepsi).

Min. 36: GOL marcat de Hermannstadt, Paraschiv înscrie cu o execuţie superbă care se duce în vinclul porţii apărate de Niczuly.

Min. 33: galben văzut de Bejan (Hermannstadt)

Min. 29: Galben văzut de Rondon (Sepsi).

Min. 25: Ocazie mare pentru Hermannstadt, sibienii centrează de două ori în faţa porţii, dar niciun jucător din careu nu reuşeşte să finalizeze.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

FC Hermannstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe, duel contând pentru etapa a 12-a din Superligă, se joacă duminică, începând cu ora 13:00. Partida este transmisă în direct de către Prima Sport 2, iar cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, deciziile VAR sau alte momente interesante vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro. De asemenea, meciul poate fi urmărit accesând platforma PrimaPlay.ro.

Hermannstadt reprezintă indiscutabil revelaţia sezonului de până acum din Superligă. Formaţia nou-promovată se clasează pe locul 3, cu 22 de puncte câştigate în 10 meciuri şi un golaveraj de 15-7; defensiva lui Marius Măldărăşanu este a doua cea mai bună din campionat, după cea a Rapidului, care a primit 6 goluri în 11 partide. În plus, deşi se confruntă în continuare cu probleme grave la plata salariilor, sibienii sunt singurii neînvişi din Superligă, înregistrând 6 victorii şi 4 remize.

După o perioadă nefastă, Sepsi a început să arate ca o echipă demnă de performanţele din sezonul trecut: câştigarea Cupei României şi a play-out-ului. Trupa condusă tehnic de Cristiano Bergodi a reuşit să lege două succese consecutive, după ce a înregistrat alte 3 înfrângeri la rând. Şi Sepsi stă foarte bine în defensivă. Cu doar 8 goluri primite în 11 meciuri, gruparea covăsneană este întrecută doar de Rapid şi Hermannstadt la acest capitol. În plus, cu 18 goluri marcate, Sepsi are al doilea cel mai bun atac din Superligă, după lidera Farul Constanţa (22 de goluri). Dacă va continua în acelaşi ritm, echipa din Sfantu Gheorghe va reuşi cu siguranţă să se califice în play-off, chiar dacă în prezent se clasează pe 7, cu doar 16 puncte adjudecate.

  • În istoria confruntărilor directe din Liga 1 dintre cele două echipe, Sepsi s-a impus de două ori, la fel şi Hermannstadt, iar alte 4 dueluri s-au terminat la egalitate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele