adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

VIDEO | Imagini greu de privit! Căpitanul Oţelului, intrare cu talpa pe faţă la un adversar

Liga II Publicat de Daian Cutu pe duminică, 16:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21065615/1/ghiocel.png

Costin Ghiocel (29 de ani) a avut o intervenţie extrem de greu de privit, în partida cu Poli Iaşi, din Liga 2. Căpitanul celor de la Oţelul a intrat cu talpa pe faţa lui Cătălin Itu.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în minutul 26, iar Ghiocel a primit direct cartonaşul roşu. Din păcate, Itu a fost scos de pe teren de cadrele medicale pe targă şi urmează să se stabilească cât de gravă este accidentare.

În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit tot la Galaţi, iar meciul s-a încheiat nedecis, 0-0. Cu acelaşi rezultat s-a încheiat şi ultima partidă din Liga 1 dintre cele două echipe, 0-0, tot la Galaţi, pe 18 martie 2015, asta după ce şi în tur, la Iaşi, se terminase de asemenea 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele