Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

VIDEO | Încă un eşec pentru echipa lui Săpunaru, Alibec şi Lung Jr! Kayserispor - Beşiktaş 0-2

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 3 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19847053/1/kayseri.jpg

Kayserispor a pierdut meciul de pe teren propriu cu Beşiktaş Istanbul, scor 0-2, în etapa a 16-a din campionatul Turciei. Echipa românilor Cristi Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr se menţine pe ultimul loc al clasamentului.

Beşiktaş a ratat un penalty în minutul 12. În poarta lui Kayserispor s-a aflat Alemdar, întrucât Silviu Lung Jr este accidentat.

Cristi Săpunaru a fost integralist, în timp ce Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 82. N'Koudou (89') şi Hasic (90+5') au înscris pe final pentru Beşiktaş.

Kayserispor are patru eşecuri consecutive în Super Lig şi este ultima clasată, în timp ce Beşiktaş are patru victorii la rând şi a urcat pe primul loc în clasament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19847053/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele