Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Înotătorul Robert Glinţă se retrage din activitatea competiţională, la doar 25 de ani!

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

Robert Glinţă, unul dintre cei mai importanţi înotători ai României şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională, la doar 25 de ani.

"A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competiţional. Prin suişuri şi coborâşuri, acest sport m-a învăţat atât de multe şi m-a făcut cu adevărat să cresc în fiinţa umană mai evoluată de astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eşec sau succes, suferinţă sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiţie prin muncă asiduă pentru a atinge un scop şi a depăşi adversităţile şi obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne în mine.Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs.

Fiecare dintre ei joacă un rol uriaş şi lasă o urmă importantă în cariera şi viaţa mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoştinţa. Toate amintirile frumoase şi prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufleteşti care depăşesc viaţa de înot, mă fac să simt că am câştigat mult mai mult decât nişte medalii şi trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor şi fanilor vreau să vă mulţumesc că mi-aţi arătat mereu sprijinul şi că aţi crezut în mine indiferent de situaţie. Resursele sunt epuizate şi este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoţională şi spirituală, căci până la urmă sunt doar un om", a scris Glinţă pe Facebook.
 
În vârstă de 25 de ani, Glinţă este campion european la 100 metri spate în 2020 şi multiplu medaliat cu argint şi bronz la europene. El are în palmares şi o medalie de bronz la 100 metri spate la Campionatele Mondiale din 2021.
 
În ultima perioadă, el a acuzat probleme la picior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele