Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Iordănescu, analiză a înfrângerii din Muntenegru. Unde am greşit şi semnalul de alarmă: "Nu am venit la naţională să-mi stric cariera!"

Echipa nationala Publicat pe 5 iun 2022
mail-share icon Email


Primul meci oficial al lui Edward Iordănescu în postura de selecţioner al României e un 0-2 de uitat la Podgorica, contra Muntenegrului. La finalul celor 90 de minute, fiul lui Anghel Iordănescu a blamat lipsa de atitudine şi de angajament, dar a încercat să rămână pe o linie pozitivă.
Iordănescu a observat cum jucătorii săi au început meciul foarte timoraţi, apoi nu au reuşit să se ridice la nivelul fizic al adversarilor şi nu şi-au creat nicio ocazie la poarta lui Mijatovic. Acum, spune selecţionerul, trebuie să-i facă pe fotbalişti să uite meciul din Muntenegru şi să-şi schimbe neapărat atitudinea la meciul cu Bosnia:
 
"Am primit cât am meritat. E clar că lucrurile nu au funcţionat. Am pierdut duelurile, nu ne-am angrenat fizic suficient. În prima repriză nu am reuşit să controlăm jocul şi să generăm acţiuni. Cu toate astea, am stat bine fizic. Am putut să alergăm, să ne mişcăm, dar în repriza a doua am început să pierdem duelurile. Din păcate, e o seară foarte proastă pentru noi. Eu nu am venit la naţională să-mi stric cariera, am venit să fac performanţă şi am încredere în grupul de jucători. Îmi asum responsabilitatea, dar trebuie să schimbăm lucrurile faţă de trecut. Altfel, vom vorbi despre o campanie ratată, alt selecţioner, şi o vom lua de la capăt.
 
Cu siguranţă doream altceva şi aşteptam alt angajament şi altă energie. Am intrat timoraţi şi ăsta e un semnal imens de alarmă pentru mine. Da, sunt jocuri internaţionale, şi ăsta înseamnă fotbalul internaţional: angajament, luptă, mai puţine călcâie. Vorbim despre o grupă în care punctele pe care le luăm sau le ratăm nu ne duc la European. Trebuie să fim mult mai eficienţi, mai pragmatici, pentru că sunt jocuri în care poţi suferi, dar ai o oportunitate şi poţi s-o valorifici. Dacă acum nu putem gestiona presiunea şi nu avem responsabilitate, va fi foarte greu în preliminarii.
 
Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor ca angajament. Când am avut mingea am fost statici, fără dinamică. E un joc negru, pe care trebuie să-l analizăm şi să-l punem deoparte pentru că vine alt joc. Ca să putem emite pretenţii să facem naţionala productivă, trebuie să schimbăm foarte multe. Dacă nu acceptăm realitatea, nu putem schimba ceva.
 
Eu am venit aici pe fondul unei lipse de rezultate, nu am venit să preiau o echipă funcţională care să producă performanţă. Sunt supărat, nervos, trebuie să fiu atent la mesajele pe care le dau. Eu ţin linia, mesajele mele vor fi de susţinere. Am nevoie ca echipa să strângă rândurile şi să producă altfel de rezultate.
 
Am înţeles că Cristea e destul de grav, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut pe început de joc", a declarat Iordănescu, la microfonul Prima TV.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri