Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Iordănescu, după prima victorie ca selecţioner: "Mă bucură progresul, mulţumesc publicului. Veţi vedea schimbări cu Muntenegru"

Echipa nationala Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email


Edward Iordănescu a avut nevoie de trei meciuri oficiale pentru a obţine primul succes ca selecţioner al României, 1-0 în Giuleşti contra Finlandei. La finalul celor 90 de minute, fiul lui Anghel Iordănescu a avut un discurs optimist.
Tânărul selecţioner a pus accentul pe progresul înregistrat de el şi elevii săi faţă de meciurile cu Muntenegru (0-2) şi Bosnia (0-1), i-a apreciat pe Bancu şi Niţă, dar a transmis că salută efortul întregii echipe. Apoi a atras atenţia asupra faptului că echipa trebuie să se recupereze pentru returul cu muntenegrenii, partidă în care va apela din nou la o serie de schimbări în garnitura de start:
 
"O seară bună, frumoasă, pe care o căutam cu ardoare şi pe care am găsit-o. Aveam nevoie de acest declic. E important că am câştigat, că am ieşit puţin din starea pe care o aveam şi am arătat că România are caracter şi viitor. Puteam să transformăm situaţia în favoarea noastră de la meciul cu Bosnia, dar am făcut un meci foarte bun, rezultatul e clar, de necontestat, şi felicit băieţii din toate punctele de vedere.
 
N-au fost zile uşoare, cu două deplasări grele. Am fost singura echipă care a debutat cu două jocuri în deplasare. Mă bucură progresul clar de la joc la joc. Am văzut alt joc în Bosnia, acum am văzut valoare şi potenţial. E de muncă, dar lucrurile astea mie îmi dau puterea şi mijloacele ca să pot lucra mai mult cu echipa şi să continuăm dezvoltarea ei. Bancu şi Niţă au făcut o seară de excepţie, dar eu salut echipa. Suntem la al treilea joc în şapte zile, nu vreau să uit să mulţumesc publicului. În ciuda momentului greu şi a supărărilor, a fost alături de noi, ne-a susţinut şi a contribuit. Le mulţumesc celor care au avut încredere în noi şi în această echipă.
 
Au fost doi jucători desemnaţi, Puşcaş şi Cicâldău. Responsabilitatea e a mea, dar nu are rost să vorbim. Puşcaş a făcut un efort extraordinar pentru echipă, a avut situaţii, a ţinut de minge şi a dat un assist la golul care a adus trei puncte. Nu vreau să fac aprecieri personale, vreau să felicit echipa. Avem două zile să pregătim următorul joc, care va fi o provocare majoră.
 
E datoria noastră să ne luăm revanşa, trebuie să găsim mijloacele necesare. Veţi vedea din nou schimbări. Nu-mi place să fac multe schimbări, dar ne obligă situaţia, vom fi la al patrulea joc pe final de sezon. De aceea salut şi mai tare efortul şi intensitatea. Dar asta va fi cea mai mare provocare, să ne recuperăm.
 
În primul rând, am spus de la început că va fi o grupă de foc, cu echipe combative, care nu cedează uşor. Am avut trei jocuri grele, ne aşteptăm la unul foarte greu peste trei zile. E important să ne recuperăm", a spus Iordănescu, la microfonul Prima Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri