Ultima oră
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

VIDEO | Juventus – AS Roma 1-1. Mourinho pierde primele puncte din acest sezon de Serie A

Serie A Publicat pe 27 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20835612/1/juventus.jpg

Partida Juventus – AS Roma, din etapa a treia de Serie A, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Torinezii au dominat partida, dar nu au reuşit să obţină mai mult de un punct.

Juventus a început perfect cu golul lui Vlahovic din minutul 2, dintr-o lovitură liberă executată excelent şi a avut un gol anulat de VAR în minutul 25, din cauza unui henţ a lui Vlahovic. În a doua parte elevii lui Mourinho au forţat golul egalizator, care a venit în urma unei faze fixe, la care Dybala a recentrat spectaculos şi Abraham a marcat cu capul.

Juventus - AS Roma 1-1 (Vlahovic D. 2' / Abraham T. 69')

Echipele de start:

  • Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bremer, Danilo, Alex Sandro - Miretti, Locatelli, Rabiot - Cuadrado, Vlahovic, Kostic
  • AS Roma: Rui Patricio - Mancini, Smalling, Ibanez - Karsdorf, Pellegrini, Matic, Cristante, Spinazzola- Abraham, Dybala

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Juventus are patru puncte după două etape. Torinezii au început prima ligă cu o victorie la scor, 3-0 cu Sassuolo, după care au remizat cu Sampdoria, scor 0-0. Formaţia lui Jose Mourinho are victorii pe linie, 1-0 cu Salernitana şi 1-0 cu Cremonese.

Ultima partidă directă dintre Juventus şi AS Roma, jucată în capitala Italiei, a fost una spectaculoasă, torinezii fiind cei care s-au impus, cu scorul de 4-3.

Arkadiusz Milik, la Juventus Torino! A fost împrumutat de la Marseille

Juventus Torino a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile jucătorului polonez Arkadiusz Milik, acesta fiind împrumutat de la Olympique Marseille.

Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023 şi este în valoare de aproape un milion de euro.

Înţelegerea include opţiunea ca Juventus să îl transfere definitiv pe fotbalist în schimbul sumei de 7 milioane de euro.

FC Barcelona, Juventus, Arsenal, Inter, PSG şi AS Roma, vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Grupările FC Barcelona, Juventus Torino, Arsenal, Inter Milano şi AS Roma se numără printre cluburile europene care ar fi vizate de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar, la fel ca PSG şi Olympique Marseille, notează The Times, potrivit L’Equipe.

Sancţiunile vor veni în septembrie, potrivit jurnalului britanic.

Ar exista două liste: una cu zece cluburi în afara cadrului impus pentru sezonul 2020/2021 şi alta cu 20 de cluburi care au încălcat fair-play-ul financiar în sezonul 2021/2022.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele