Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | La Liga: Real Madrid - Espanyol 3-1. ”Galacticii” se impun şi se apropie la şase puncte de Barcelona

La Liga Publicat pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21046483/2/profimedia-0762041764.jpg

Real Madrid a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Espanyol, într-un meci al etapei a 25-a din La Liga. Partida a putut fi urmărită pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPLay.ro.

Oaspeţii au deschis scorul pe Santiago Bernabeu, în minutul 8 al meciului, Joselu fiind marcatorul catalanilor. Reacţia gazdelor a fost destul de rapidă. Vinicius Junior a egalat în minutul 22, iar în minutul 39 Eder Militao i-a adus în avantaj pe madrileni. Pe final, în minutul 90+3, Marco Asensio a închis tabela la 3-1 pentru Real.

Echipa lui Carlo Ancelotti se află pe poziţia secundă în campionat, cu 56 de puncte, la o distanţă confortabilă de locul al treilea, Atletico Madrid.

Espanyol ocupă poziţia a 13-a, cu 27 de puncte.

Real Madrid - Espanyol 3-1 (Vinicius Junior 22', Militao E. 39', Asensio M. 90+3' / Joselu 8')

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Partida Real Madrid - Espanyol se vede pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul se va putea urmări în format video-text pe Primasport.ro.

În acest moment, Real Madrid pare a avea o misiune dificilă în La Liga. Echipa lui Ancelotti este pe locul 2 în Spania, cu 53 de puncte, fiind la 9 puncte în spatele Barcelonei, care pare că în acest sezon va defila către titlu cu Xavi pe bancă. 

Etapa trecut, Barca a pierdut în campionat, dar Real Madrid nu a profitat de pasul greşit al catalanilor şi a remizat cu Batis, scor 0-0. 

Espanyol este pe locul 13 în campionat, cu 27 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele