Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

VIDEO | Lacrimi la Clinceni. Anamaria Prodan a fost făcută să plângă, iar camerele au surprins momentul

Hermannstadt Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

FC Hermannstadt a obţinut, sâmbătă, o nouă victorie în play-out-ul Ligii 1, 2-0 pe terenul Clinceniului, iar retrogradarea este tot mai departe.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19438520/2/anamaria-prodan.png

Anamaria Prodan, conducătoarea grupării sibiene, a fost emoţionată până la lacrimi de golul care i-a adus lui Hermannstadt cel de-al cincilea succes din ultimele şase meciuri. Răzvan Dâlbea a stabilit scorul final în minutul 61, spre deliciul Anamariei Prodan, surprinsă în tribunele stadionului din Clinceni alături de băieţelul său.

VIDEO | Anamaria Prodan, în lacrimi la Clinceni

FC Hermannstadt a învins Academica Clinceni, scor 2-0, în play-out-ul Ligii I

Formaţia FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Joalisson '34 şi Dâlbea '61.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele