Ultima oră
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu

VIDEO ǀ Leicester - Manchester City 0-1. Execuţia superbă din lovitură liberă a lui De Bruyne a făcut diferenţa, în victoria muncită de ”cetăţenii”

Manchester City Publicat pe 29 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20900011/5/profimedia-0733897099.jpg

Leicester - Manchester City, unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 14-a din Premier League, s-a încheiat cu victoria la limită a ”cetăţenilor”, 1-0. Kevin De Bruyne a făcut diferenţa pentru echipa lui Pep Guradiola, când a deschis scorul cu o execuţie superbă din lovitură liberă.

Leicester - Manchester City, 0-1 (De Bruyne K. 49')

Echipele de start:

  • Leicester: Ward – Amartey, Soyuncu, Faes – Castagne, Dewsbury-Hall, Tielemans, Justin – Maddison, Vardy, Barnes.
  • Rezerve: Iversen – Albrighton, Daka, Iheanacho, Mendy, Ndidi, Perez, Praet, Thomas. Antrenor: Brendan Rodgers.
  •  
  • Manchester City: Ederson – Akanji, Stones, Laporte, Cancelo – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Silva, Alvarez, Grealish.
  • Rezerve: Carson, Ortega – Ake, Dias, Foden, Gomez, Lewis, Mahrez, Wilson-Esbrand. Antrenor: Pep Guardiola.

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 53: Execuţie incredibilă a lui Tielmans, Leicester trece pe lângă egalarea rapidă, după bomba mijlocaşului belgian, care izbeşte bara transversală, după reflexul senzaţional al lui Ederson. 

Min. 49: GOL marcat de Manchester City, Kevin De Bruyne deschide scorul cu o execuţie sublimă, din lovitură liberă. Şutul său se duce la încheietura barelor, iar Ward este un simplu spectator.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 46: Pauză pe ”King Power Stadium”! Trupa lui Guardiola nu a găsit chiea către poarta lui Leicester în acestă primă parte.

Min. 24: ”Vulpile” dau replica, prin Barnes, care are prima ocaize a lui Leicester, dar Ederson intervine şi îşi salvează echipa.

Min. 16: City are prima mare ocazie a partidei, De Bruyne scoate superb pentru şutul lui Bernardo Silva, care este respins de Ward.

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cu 26 de puncte câştigate în 11 meciuri disputate, Manchester City se află la două ”lungimi” distanţă de lidera Arsenal. Dacă vor să îşi apere titlul de campioană, elevii lui Pep Guardiola trebuie să evite orice pas greşit, chiar dacă mai sunt multe meciuri de disputat în Premier League. 

De cealaltă parte, Leicester a acumulat doar 11 puncte în tot atâtea partide şi se clasează pe poziţia a 17-a, ultima care asigură menţinerea în Premier League. Mai mult decât atât, Leeds se află la două ”lungimi” distanţă, cu un joc mai puţin disputat! Totuşi, ”vulpile” au un motiv să privească optimist confruntarea cu Manchester City. Leicester este neînvinsă în ultimele 3 meciuri din Premier League, perioadă în care a înregistrat două victorii consecutive în precedentele două runde. 

Manchester City s-a impus în ambele partide din sezonul trecut: 0-1 pe terenul lui Leicester şi 6-3 acasă.  

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele