Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren

Liverpool, start neconvingător în Premier League! ”Cormoranii” au făcut doar remiză cu Fulham, scor 2-2

Premier League Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20806333/7/297960681-10161457923787573-5059372835442402482-na.jpg

Liverpool a început noul sezon din Premier League cu un semi-eşec. În direct la Prima Sport 1, ”cormoranii” au remizat cu scorul de 2-2 pe terenul lui Fulham.

În minutul 32 al meciului, elevii lui Jurgen Klopp s-au văzut conduşi după ce Aleksandar Mitrovic a deschis scorul şi a stabilit rezultatul primei reprize. Uruguayanul Darwin Nunez, noul jucător al lui Liverpool, a egalat pentru vicecampioana Angliei în minutul 64 al jocului.

Acelaşi Aleksandar Mitrovic, doar că în minutul 72, a transformat o lovitură de pedeapsă şi a reuşit să readucă formaţia gazdă în avantaj. Mohamed Salah, în minutul 80, din pasa lui Darwin Nunez, a reuşit să salveze un punct pentru Liverpool cu golul său şi să evite un debut complet ratat pentru una dintre favoritele la titlu din Premier League.

Echipele de start:

  • Fulham: Rodak; Tete, Tosin, Ream, Robinson; Palhinha, Reed, Pereira; De Cordova-Reid, Kebano, Mitrovic;
    Rezerve: Leno, Duffy, Mbabu, Francois, Cairney, Harris, Solomon, Stansfield, Muniz;
  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Thiago; Salah, Diaz, Firmino;
    Rezerve: Adrian, Gomez, Van den Berg, Chambers, Bajcetic, Milner, Elliott, Carvalho, Nunez

Fulham – Liverpool în format live-text + video cu cele mai importante faze

Fulham – Liverpool 2-2 (Mitrovic 32, 72-pen / Nunez 64; Salah 81) 

Echipele de start:

  • Fulham: Rodak; Tete, Tosin, Ream, Robinson; Palhinha, Reed, Pereira; De Cordova-Reid, Kebano, Mitrovic;
    Rezerve: Leno, Duffy, Mbabu, Francois, Cairney, Harris, Solomon, Stansfield, Muniz;
  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Thiago; Salah, Diaz, Firmino;
    Rezerve: Adrian, Gomez, Van den Berg, Chambers, Bajcetic, Milner, Elliott, Carvalho, Nunez

Min. 90+6: Final de meci! Fulham – Liverpool se termină 2-2.

Min. 81: GOOOL Liverpool! Salah marchează din careu, după o pasă din apropiere a lui Nunez.

Min. 72: GOOOL Fulham! Mitrovic transformă de la 11 metri.

Min. 70: Penalty pentru Fulham! Mitrovic e faultat în careu de van Dijk, deşi la reluare nu pare că fundaşul îl atinge pe sârb. VAR-ul intervine, dar, surprinzător, nu schimbă decizia.

Min. 64: GOOOL Liverpool! Nunez marchează din careu, cu călcâiul, din pasa lui Salah. Fază superbă a ”cormoranilor”.

Min. 57: Liverpool nu începe prea convingător nici partea a doua, Klopp nu a găsit cele mai bune variante la pauză, iar Fulham continuă să pună probleme. Kebano loveşte bara.

Min. 46: Începe partea a doua, gazdele au 1-0. 

Min. 45+2: Final de primă parte, Fulham conduce cu 1-0. Golul lui Mitrovic din minutul 32 face diferenţa. 

Min. 39: Liverpool pare că nu e la potenţial maxim în această primă repriză cu Fulham. Puţine faze de atac pentru trupa lui Klopp, chiar dacă au fost destul de periculoase. Salah, Diaz sau Firmino nu reuşesc mare lucru până acum, în comparaţie cu versiunile lor din sezonul trecut.

Min. 32: GOOOL Fulham! Mitrovic marchează cu capul, după un duel aerian cu Arnold.

Min. 31: Tot mai periculoasă Fulham, după câteva minute în care Liverpool a contat în atac. Reed şutează în blocajul lui Robinson, după care centrarea bună a lui Kebano e respinsă de apărătorii lui Klopp.

Min. 15: Un atac prelungit al lui Liverpool aduce şi primul gol, dar reuşita e anulată pe motiv de offside. Execuţie frumoasă a lui Diaz, dar anulată.

Min. 9: Fulham începe bine partida şi stă sus, poate şi datorită fanilor, care împing echipa de la spate. Aşa cum era de aşteptat, Mitrovic e cel mai periculos jucător pentru apărarea ”cormoranilor”. Meciul, mai mult în jumătatea lui Liverpool.

Min. 1: Începe partida! 


Informaţii înainte de meci 

Liverpool începe noul sezon de Premier League împotriva nou-promovatei, Fulham. ”Cormoranii” sunt şi în acest an printre echipele cu şanse mari la câştigarea titlului în Anglia, mai exact a doua favorită, după Manchester City, campioana din sezonul trecut. 

Fulham şi-a făcut un obicei din a retrograda în Championship şi a reveni stagiunea următoare în Premier League. Londonezii au încheiat sezonul trecut pe primul loc în liga a doua engleză, cu 90 de puncte. Ca de obicei obiectivul lor este de a rămâne în Premier League şi sezonul viitor. 

La capitolul întâlniri directe Liverpool are trei victorii, un egal şi o înfrângere în ultimele cinci dueluri cu echipa din Londra. ”Cormoranii” au câştigat recent trofeul FA Community Shield, în faţa echipei lui Pep Guradiola, cu 3-1.

Lui Jurgen Klopp i-a plecat un om de bază de la echipă şi anume Mane. Senegalezul era unul dintre cei mai importanţi jucători din atacul lui Liverpool, dar a ales să plece la Bayern Munchen. Înlocuitorul său pe post ar trebui să fie columbianul Luis Diaz, iar ”cormoranii” s-au întărit în compartimentul ofensiv şi cu Darwin Nunez, care a venit de la Benfica, în schimbul a 75 de milioane de euro.

De cealaltă parte Fulham a adus câţiva jucători interesanţi, precum Joao Palhinha, Manor Solomon, Andreas Pereira, Kevin Mbabu şi Bernd Leno. Ei pot fi o surpriză plăcută în acest sezon având în vedere lotul pe care l-au format.

Echipe probabile:

  • Fulham: Leno; Mbabu, Adarabioyo, Ream, Robinson; Palhinha, Reed; Reid, Pereira, Kebano; Mitrovic
  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Firmino, Diaz
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele