Ultima oră
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”

VIDEO | Măcel în Manchester! City o distruge pe United în derby-ul oraşului. Haaland, performanţă unică în istoria Premier League

Premier League Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, echipa Manchester United, într-un meci din etapa a noua a campionatului Angliei, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

  • Pentru Manchester City au marcat Foden ‘8, ’44, ’73 şi Haaland ’34, ’37, ’64.
  • United a înscris prin Antony ’56 şi Martial ’84, ‘90+1 (penalti)

Haaland a bătut încă un record! 

Au fost bifate câteva borne importante. În primul rând, a fost derby-ul cu cele mai multe goluri din istoria duelurilor directe dintre cele două formaţii din Manchester. În privinţa reuşitelor lui Foden şi Haaland, amândoi cu o triplă, a fost pentru a treia oară când s-a întâmplat o astfel de performanţă în Premier League, din 1992.

Nordicul a intrat în istorie ca fiind primul jucător din campionatul Angliei care marchează trei hattrick-uri la rând pe teren propriu.


VIDEO cu golurile marcate în derby-ul oraşului Manchester 

Man. City - Man. United 6-3 (Foden 8, 44, 73; Haaland 34, 37, 64 / Antony 56; Martial 84, 90+1). Echipele de start:

  • Man. City: Ederson - Walker, Akanji, Dias, Cancelo - B. Silva, Rodri, De Bruyne - Foden, Haaland, Grealish

  • Man. United: De Gea - Dalot, Varane, L. Martinez, Malacia - McTominay, Eriksen - Antony, Fernandes, Sancho - Rashford

Min. 90+3: Final de meci! 

Min. 90+1: GOOOL Man. United! Martial marchează de la 11 metri.

Min. 84: GOOOL Man. United! Martial punctează cu capul, din careu, şi face 2-6.

Min. 73: GOOOL Man. City! Foden face şi el tripla, din pasa aceluiaşi Haaland. Trage puternic la colţul scurt din careu.

Min. 64: GOOOL Man. City! Haaland face 5-1 şi e primul jucător din istoria Premier League care reuşeşte trei hattrick-uri la rând pe teren propriu.

Min. 56: GOOOL Man. United! Antony, reuşită fabuloasă de la aproximativ 25 de metri.

Min. 46: Începe repriza secundă. 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 45+2: Nu e nici pauză, dar fanii lui Man. United pleacă de pe stadion!

Min. 44: GOOOL Man. City! Haaland nu mai marchează, dar pasează decisiv pentru Foden, care face şi el dubla. 

Min. 37: GOOOL Man. City! Haaland marchează iar şi face dubla în trei minute.

Min. 34: GOOOL Man. City! Haaland punctează iar, reuşită cu capul în urma unui corner.

Min. 18: Şansă mare pentru Man. City! Gundogan trimite în bară de la 18-20 de metri, din lovitură liberă.

Min. 8: GOOOL Man. City! Foden punctează pentru 1-0, din careu, din pasa lui Silva. 

Min. 3: Man. City are prima şansă mare de gol, în urma unor şuturi din careu, dar United respinge prin fundaşi şi îndepărtează pericolul.

Min. 1: Începe partida! 


City - United, unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale fiecărui sezon din Premier League, se joacă într-o perioadă în care trupa lui Erik ten Hag a lăsat în spate startul slab de sezon, a strâns patru victorii consecutive, inclusiv un 3-1 cu liderul Arsenal, şi a recâştigat încrederea fanilor că poate face o stagiune cel puţin decentă. United e pe locul al şaselea, cu 12 puncte din opt meciuri, iar un succces ar ajuta-o să urce până pe poziţia a patra, peste Chelsea şi Brighton.

Pentru City, lucrurile au devenit mult mai clare odată cu transferul lui Erling Haaland, iar golurile marcate pe bandă rulantă de atacantul norvengian fac diferenţa şi o ajută pe City să rămână în continuare cu statutul de primă favorită la titlu. Gazdele de azi au cinci victorii şi două egaluri, sunt singurii neînvinşi în acest sezon, iar trei puncte în faţa rivalei din oraş ar însemna revenirea la doar o lungime în spatele liderului Arsenal Londra.

Sezonul trecut, City s-a impus clar în meciurile contra lui United, 2-0 pe Old Trafford şi 4-1 în faţa propriilor fani.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele