Ultima oră
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania

VIDEO ǀ Magia ilfovenilor continuă! FC ”U” Craiova – FC Voluntari 0-2. Tamaş, decisiv şi la 38 de ani

Superliga Publicat de Emanoil Ursache, de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20489856/1/1627757307139.jpg

FC Voluntari continuă sezonul de vis. Formaţia lui Liviu Ciobotariu a câştigat pe terenul celor de la FC ”U” Craiova şi a bifat a patra victorie în deplasare. Toată acţiunea a fost în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Prima repriză a fost anostă, singura şansă mare fiind ratată de Nemec, în minutul 4. În actul secund, oltenii au turat motoarele, dar adversarii au fost cei care au lovit. Gabi Tamaş a marcat primul gol în tricoul ilfovenilor, cu o lovitură de cap, în minutul 77, iar la scurt timp Gheorghe a stabilit scorul final, după ce a profitat de o eroare mare comisă de Huyghebaert.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 37 de puncte (17 jocuri), FC Voluntari urcă pe trei, cu 32 de puncte, urmată de Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte.

FC ”U” Craiova rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, iar situaţia la echipa lui Eugen Trică devine tot mai complicată.

LIVE VIDEO ǀ FC ”U” Craiova – FC Voluntari 0-2 (Tamaş 77, Gheorghe 81), în direct pe Look Sport

Echipele de start:

  • FC ”U” Craiova: Popa- Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Albu, Asamoah, Marquet – Sidibe, Bălan, Bauza
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag – Droppa, Meleke, V. Raţă – Nemec, I. Gheorghe, Lopes

Minutul 90+3: Final de meci! Repriza a doua a adus mult mai multă acţiune, iar Voluntari câştigă cu 2-0 şi adânceşte criza celor de la FC ”U” Craiova.

Minutul 81: GOL FC Voluntari! Huyghebaert greşeşte grav. Fundaşul Craiovei întârzie să trimită un balon, Gheorghe îl deposedează şi trage pe sub Robert Popa, care a rămas fără replică.

Minutul 77: GOL FC Voluntari! La un corner din banda dreaptă, Gabi Tamaş atacă perfect balonul, se înalţă este un adversar şi marchează cu capul! Este prima reuşită în tricoul ilfovenilor pentru fundaşul de 38 de ani!

Minutul 70: Din nou oltenii sunt periculoşi. Sidibe pătrunde în banda dreaptă şi centrează excelent în careu, de unde Compagno nu poate pune latul din câţiva metri.

Minutul 58: Prima şansă bună pentru Craiova. La un corner, Sidibe încearcă să reia din câţiva metri, dar este încurcat de Bauza şi mingea se scurge în afara careului fără să creeze pericol.

Minutul 46: Kovacic face o eroare mare şi îl scapă din marcaj pe Lopes, la o fază ce nu anunţa nimic. Acesta este închis de portarul Robert Popa, care iese bine şi respinge în corner.

Minutul 45+2: Pauză la Craiova! Este 0-0, la capătul unui meci lipsi până acum de acţiune.

Minutul 26: Eroare mare comisă de Asamoah, Droppa profită şi îi ”fură” balonul adversarului în apropierea careului. Şutul său trece pe lângă buturi.

Minutul 4: Voluntari are prima ocazie importantă! Nemec se înalţă peste defensiva adversă şi trimite cu capul razant peste bara transversală, cu o lovitură de cap.

Minutul 1: A început partida!


După 17 etape, FC Voluntari este incontestabil surpriza plăcută a campionatului României. Ilfovenii au adunat 29 de puncte, cu un golaveraj de 20-18, şi se clasează pe podium, cu un punct peste o echipă cu pretenţii măcar teoretice la titlu, Universitatea Craiova. Doar vicecampioana FCSB (37 de puncte) şi campioana CFR Cluj (45 de puncte) depăşesc în clasament formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu.

FC ”U” Craiova are până acum un parcurs normal pentru o nou-promovată. Lovită de schimbarea lui Adrian Mutu cu Eugen Trică, formaţia olteană a adunat până acum în primul eşalon 15 puncte, care o clasează pe locul de baraj 14. FC ”U” Craiova are şase ”lungimi” peste retrogradabilele (din momentul de faţă) Dinamo, respectiv 11 peste Academica din Clinceni. Oltenii au marcat de 11 ori, iar defensiva acestora a fost răpusă de 17 ori.

FC Voluntari s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, în meciul tur al sezonului regular, în faţa formaţiei FC ”U” Craiova. 

Echipele probabile 

  • FC ”U” Craiova (4-4-2): Mogoşanu - Negru, Kovacici, Gajici, Huyghebaert - Raicea, Asamoah, Albu, Baeten - Compagno, Bălan
  • Rezerve: Popa, Paramatti, Bauza, Pop, Buşu, Ondaan, Van Durmen, Sidibe, Marquet 
  • Antrenor: Eugen Trică
  •  
  • FC Voluntari (3-5-2): Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş - Costin, Raţă, Droppa, Meleke, Briceag - Nemec, Gheorghe 
  • Rezerve: Râmniceanu, Achim, Paraschiv, Merloi, Marcelo, Helder, Ilie, Vlad, Fulop 
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele