Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

VIDEO | Mai vin Man şi Mihăilă la naţională din Serie B? Răspunsul dat de Mirel Rădoi

Echipa nationala Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20180411/1/screenshot-2021-03-14-at-164337-e1615740270761.png


Valentin Mihăilă şi Dennis Man au în continuare uşa deschisă la echipa naţională, chiar dacă au retrogradat cu Parma în Serie B, a anunţat, miercuri, selecţionerul Mirel Rădoi.
 
Fostul oltean a avut un impact considerabil la ultimele acţiuni ale primei reprezentative şi a marcat în poarta Macedoniei de Nord, în timp ce Man nu s-a ridicat, pentru moment, la nvielul aşteptărilor create în jurul său odată cu transferul în Serie A.
 
Pentru a răspunde la întrebare, Rădoi s-a folosit de exemplul lui Vasile Mogoş, fundaşul lateral pe care l-a chemat la lot din Serie B, de la Chievo. Aceeaşi măsură va fi aplicată şi pentru Man şi Mihăilă, dacă cei doi nu se vor transfera la o altă echipă în perioada de mercato din vară:
 
"Cred că vor putea ajuta în continuare echipa. Vasile Mogoş vine tot din Serie B, nu cred că vor fi probleme de adaptare pentru ei. Sunt jucători din Liga 1 cu evoluţii destul de bine, alţii care au fost în circuitul echipei naţionale şi nu au mai jucat o perioadă, dar acum o fac bine, mă refer aici la Adrian Rus", a spus Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o miercuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri