Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Manchester City a ajuns la a şasea victorie consecutivă după 2-0 cu Nottingham Forest

Manchester City Publicat pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21321419/2/profimedia-0807752409.jpg

VIDEO | Manchester City a ajuns la a şasea victorie consecutivă după 2-0 cu Nottingham Forest

Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Nottingham Forest, în etapa a şasea din Premier League. A fost a şasea victorie consecutivă pentru campioana Angliei şi a Europei.

Manchester City a avut 2-0 pe tabelă încă din primul sfert de oră al meciului de pe Etihad Stadium, după golurile marcate de Phil Foden, în minutul 7, şi Erling Haaland, în minutul 14. Gazdele au continuat să atace, dar nu au mai reuşit să înscrie, iar din minutul 46 au rămas în zece, după eliminarea lui Rodri. „Cetăţenii” şi-au menţinut însă avantajul şi au încheiat înfruntarea învingători. Echipa lui Guardiola are 18 puncte şi este pe primul loc în clasament, la cinci puncte de urmăritoare, care au însă un joc mai puţin disputat.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în cadrul etapei a şasea din Premier League:

Manchester City - Nottingham Forest 2-0 (Foden 7, Haaland 14)

Crystal Palace – Fulham 0-0;

Luton Town – Wolverhampton 1-1 (C. Morris 65 / Pedro Neto 50).

 


Manchester City - Nottingham Forest, meci contând pentru etapa a 6-a din Premier League, este transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 17:00.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd aproape toate jocurile din campionatul Angliei şi din întrecerile de top interne ale Europei (Serie A, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

Manchester City - Nottingham Forest, la Prima Sport 2, sâmbătă, de la 17:00

Confruntarea este una cu adevărat specială, deoarece campioana en-titre a Europei înfruntă dubla câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni din sezoanele 1978-1979 şi 1979-1980.

Manchester City, campioană en-titre şi lideră în Premier League, are un început de sezon perfect cu 5 victorii din 5 posibile şi un golaveraj de 14-3. Nici Nottingham Forest nu stă rău deloc în clasament: locul 8, două victorii, un egal şi două înfrângeri, golaveraj 7-7 şi 7 puncte adjudecate.

Sezonul trecut Manchester City a învins în tur, pe teren propriu, Nottingham Forest cu un scor umilitor (6-0), însă nou-promovata de la acea vreme a produs surpriza din retur, când a scos un punct în faţa ”cetăţenilor” (1-1).

Echipele probabile:

  • Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Rodri, Nunes - Foden, Alvarez, Doku - Haaland;
  • Nottingham Forest (3-4-2-1): Turner - Boly, Worrall, McKenna - Aina, Sangare, Mangala, Tavares - Gibbs-White, Hudson-Odoi – Awoniyi. 

Programul transmisiunilor Prima Sport din Premier League de sâmbătă, 23 septembrie, etapa a 6-a:

Ora 17:00

  • Manchester City - Nottingham Forest, în direct la Prima Sport 2;                                              
  • Crystal Palace – Fulham, în direct la Prima Sport 5;
  • Luton – Wolves, în direct la Prima Sport PPV 3;                                                                

Ora 19:30

  • Brentford – Everton, în direct la Prima Sport 5;

Ora 22:00

  • Burnley – Manchester United, în direct la Prima Sport 2.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele