Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

VIDEO | Manchester City, victorie chinuită cu Leeds. ”Cetăţenii”, aproape să o păţească pe final

Manchester City Publicat pe 6 mai 2023
mail-share icon Email

Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Leeds United, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League. În cadrul aceleiaşi etape, Chelsea s-a impus în deplasare, 3-1 cu Bournemouth.

  • Duelul Manchester City - Leeds a fost în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!  

Erling Haaland nu a mai înscris pentru Manchester City, a făcut-o însă Ilkay Gundogan, care a reuşit o dublă şi a adus o victorie muncită pentru echipa lui Guardiola. În ultima parte a reprizei secunde, Leeds a dominat şi a marcat prin Rodrigo, după ce cu un minut mai înainte, în minutul 84, Ilkay Gundogan a ratat o lovitură de la 11 m.

Pe banca lui Leeds United s-a aflat, pentru prima oară în acest sezon, noul antrenor, Sam Allardyce. În clasament Manchester City este pe locul 1, cu 82 de puncte, urmată de Arsenal, cu 38.

Chelsea a reuşit prima victorie după şase meciuri consecutive pierdute. Londonezii s-au impus pe finalul meciului cu Bournemouth şi ocupă locul 11, cu 42 de puncte.

Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă în cadrul etapei a 35-a:

  • Bournemouth – Chelsea 1-3 (Viña 21 / Gallagher 9, Badiashile 82, Joao Felix 86);
  •  
  • Manchester City – Leeds United 2-1 (Ilkay Gundogan 19, 27 / Rodrigo 85);
  •  
  • Tottenham – Crystal Palace 1-0 (Kane 45+1);
  •  
  • Wolverhampton – Aston Villa 1-0 (Toti 9).

Clasamentul Premier League 

 

 

 

 


Informaţiile iniţiale

Manchester City - Leeds, sâmbătă, de la 17:00, în direct, pe Prima Sport 3 

Partida dintre Manchester City şi Leeds din Premier League va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 3.

De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea din Premier League va putea fi văzută în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Manchester City este în continuare marea favorită la titlu. Echipa lui Pep Guardiola ocupă locul secund în clasament, cu 76 de puncte. 

În tabăra opusă, Leeds este pe locul 17, iar principala grijă a echipei este salvarea de la retrogradare. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21113426/2/etapa-35-superbet.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele