Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
AVANCRONICĂ | Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 AVANCRONICĂ | Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”

VIDEO | Manchester United - Wolves 2-0! ”Diavolii roşii” obţin 3 puncte de aur în lupta pentru UCL. Liniştea pe Old Trafford a venit în prelungiri, deşi gazdele au dominat autoritar partida

Premier League Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21122310/7/profimedia-0775600460.jpg

Partida Manchester United - Wolves 2-0, din runda 36 de Premier League, a avut loc sâmbătă, de la ora 17:00, şi a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Fazele importante ale partidei din campionatul Angliei au fost, de asemenea, redate în format video-text de către site-ul PrimaSport.ro.

Golurile ”diavolilor roşii” au fost marcate de către Martial, în minutul 32, şi de către Garnacho, în minutul 90 + 4. 

În urma acestui rezultat, Manchester United adună 66 de puncte şi se desprinde pe locul 4 la 4 ”lungimi” distanţă de marea rivală, Liverpool.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 36-a din Premier League:

  • Aston Villa – Tottenham 2-1 (Ramsey 8’, Douglas Luiz 72’ / Kane 90’ penalty);
  • Chelsea – Nottingham Forest 2-2 (Sterling 51’, 58’ / Awoniyi 13’, 62’);
  • Crystal Palace – Bournemouth 2-0 (E. Eze 39’, 58’);
  • Manchester United – Wolverhampton 2-0 (Martial 32’, Garnacho 90’+4);
  • Southampton – Fulham 0-2 (C. Vinicius 48’, Mitrovic 72’).

Manchester United - Wolves 2-0 (Martial 32, Garnacho 90 + 4)

Echipele de start:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Varane, Shaw - Casemiro, Eriksen  - Antony, Fernandes, Sancho - Martial
Wolves (4-4-2): Bentley - Semedo, Dawson, Kilman, Toti - Nunes, Neves, Lemina, Neto - Costa, Cunha

Min. 90 + 7: Fluier final: Manchester United - Wolves se termină cu scorul de 2-0!

Min. 90 + 4: GOL Manchester United! Garnacho înscrie după un contraatac superb al gazdelor. Mingea a lovit bara de două ori înainte să intre în poartă. Pasa de gol îi aparţine lui Bruno Fernandes. 

Min. 90: Ocazie pentru Mancheter United! Bentley îi refuză din nou golul lui Antony, care trimite un şut la colţul scurt, fără succes şi această dată. 

Min. 89: Din nou Bruno Fernandes încearcă să înscrie, însă şi din lovitură liberă de la 17 metri nu găseşte spaţiul porţii. 

Min. 87: Bruno Fernandes încearcă o execuţie surprinzătoare, însă şutul său este uşor imprecis. 

Min. 82: Ocazie pentru Manchester United! Antony îi scoate mingea la şut lui Casemiro, însă execuţia sa din afara careului este parată din nou de către Bentley.

Min. 73: Ocazie mare de gol pentru Manchester United! Sancho driblează şi încearcă un şut la colţul scurt, însă Bentley are o intervenţie senzaţională şi îşi ţine echipa în joc.

Min. 64: Ocazie pentru Manchester United! Bruno Fernandes pătrunde în careu din stânga şi şutează periculos, însă Bentley se află pe direcţia balonului şi reuşeşte să îl respingă.

Min. 59: Ocazie pentru Manchester United! Bruno Fernandes îi lasă cu călcâiul mingea lui Antony, iar şutul său se duce puţin pe lângă poarta oaspeţilor.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză Manchester United conduce cu 1-0!

Min. 42: Portarul Bentley este atent şi evită un autogol al echipei sale, Wolves.

Min. 32: GOL Manchester United! Antony îi oferă pe tavă pasa de gol lui Martial, iar nouarul ”diavolilor roşii” nu poate rata o simplă formalitate. Faza a fost creată de către Bruno Fernandes. 

Min. 30: Ocazie pentru Manchester United! Antony reia cu capul mult peste poarta adversă, dintr-o poziţie bună de gol. 

Min. 27: Bentley reţine şutul din lovitură liberă trimis de către Bruna Fernandes şi nu are emoţii nici la şutul de la distanţă expediat ulterior de Eriksen. 

Min. 15: Diego Costa (Wolves) primeşte cartonaşul galben. 

Min. 9: Prima ocazie a meciului îi aparţine lui Manchester United! Şutul lui Antony de la aproximativ 20 de metri se duce puţin pe lângă poarta oaspeţilor.  

Min. 1: A început meciul!


Partida Manchester United - Wolves, din runda 36 de Premier League, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Fazele importante ale partidei din campionatul Angliei vor fi redate în format video-text de către site-ul PrimaSport.ro.

Manchester United vine după eşecul surpinzător din runda trecută, când a pierdut cu West Ham, scor 1-0. ”Diavolii roşii” au rămas pe locul 4 în Premier League, cu toate că au pierdut două meciuri la rând în campionat. Principala urmăritoare a formaţiei lui ten Hag este Liverpool, care s-a apropiat la un punct în clasament, dar are şi un meci în plus faţă de United.

De cealaltă parte, Wolves se află pe locul 13 în Premier League şi şi-a asigurat matematic rămânerea în primul eşalon al fotbalului englez, după victoria cu 1-0 în faţa lui Aston Villa.  În ultima întâlnire dintre cele două Manchester United s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele