Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO ǀ Marius Croitoru, cu gândul la ratarea play-off-ului după succesul cu Mioveni: ”Meritam mai mult!”

FC Botoșani Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20692888/1/academica-clinceni-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-4-10-2021.jpg

Marius Croitoru regretă chiar şi acum că echipa pe care o antrenează, FC Botoşani, nu s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 la finalul sezonului regular.

Tehnicianul formaţiei moldave a afirmat că trupa pe care o pregăteşte merita mai mult în acest sezon, iar eşecul ratării calificării în play-off a venit ca o lecţie pentru el şi elevii săi.  

Cred că cel mai important e să nu primim gol. Sunt jucători în care noi ne punem speranţe. Târcoveanu era în primele 10 speranţe pentru România în urmă cu câţiva ani.

Pentru mine important e ca atacantul să joace pentru echipă. Nu mă interesează să joace prost şi să marcheze. Sunt fericit cu această victorie. Cele mai multe probleme le-am avut cu echipele din play-out.

Nu mai pot să mai spun că mă aşteaptă un meci uşor. E un meci la mâna noastră şi să demonstrăm (n.r.- meci cu Dinamo etapa viitoare). Meritam mai mult în acest sezon şi cineva ne-a dat o lecţie”, a declarat Marius Croitoru, după partida câştigată de echipa sa contra formaţiei CS Mioveni.

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, în etapa a şaptea din play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. Au marcat Dican 70' şi Patache 85'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele