Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Marius Măldărăşanu, resemnat după eşecul cu FCSB: ”Poate meritam un punct, dar ăsta e!”

Hermannstadt Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20991627/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-22-01-2023-1.jpg

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a declarat că echipa sa nu digeră foarte bine înfrângerea suferită în faţa FCSB, duminică seara, şi a sfătuit presa să ţină cont de punctele cu care clubul sibian a fost sancţionat.

"Despre salvarea de la retrogradare aud pentru prima dată lucrul ăsta. Obiectivul nu este salvarea, ci menţinerea, sună mai bine. E cel mai greu an după promovare, am făcut un sezon bun, dar nu e nimic încheiat, sunt multe puncte în joc, pentru fiecare echipă, fiecare meci e o finală.

Nu digerăm prea bine înfrângerea. Ei aveau calitate bună, am alergat mult după minge. Am avut chiar şi aşa două situaţii bune, o bară, e bine că nu le-am dat spaţii. A doua repriză a fost mai bună. Poate meritam un punct, dar ăsta e!

Despre punctele pierdute, am tot discutat, ne gândim că acele puncte sunt ale noastre până la decizia TAS şi vedem atunci.

Sunt muncite pe teren punctele, sunt ale noastre, calculaţi-le când vă uitaţi în clasament! Dar aş vrea să nu mai vorbim despre asta. Nici nu au mai existat discuţii în vestiar. Dacă ar fi o decizie negativă, ar fi destul de greu pentru noi.

Nu mai vreau să vorbim de bani. Când ajungi în play-off iţi asiguri atingerea obiectivului. Probleme nu sunt, suntem foarte bine, mai vin nişte prime, săptămâna viitoare se plăteşte salariul, e stabilitate!, a declarat Marius Măldărăşanu, la finalul meciului.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, transmis în direct de Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele