Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Marius Niculae, dezvăluiri spectaculoase despre Cristiano Ronaldo. Ce repeta CR7 în oglindă, după ce "îşi termina flotările şi abdomenele"

Staruri din fotbal Publicat de Ovidiu Neacşu pe 12 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20672147/1/niculae-ronaldo-924x600.jpg

În cadrul unui material realizat de Casa Pariurilor, despre lupta la titlu din Liga I, a fost invitat legendarul atacant român, Marius Niculae.

El şi-a reamintit de perioada lui de la Sporting Lisabona, echipă din care făcea parte şi unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume, Cristiano Ronaldo. La momentul respectiv superstarul portughez avea doar 16 ani, dar era extrem de determinat să fie cel mai bun.

Fostul atacant a lui Dinamo a petrecut mult timp cu Ronaldo şi a povestit cât de motivat era portughezul să ajungă la cel mai înalt nivel: ”Eram colegi de cameră, îl luam de acasă, îl lăsam acasă. Tot timpul după ce îsi termina abdomenele şi flotările Repeta în oglindă: 'O să fiu cel mai bun”.

Întrebat care a fost principala calitate a lusitanului, Marius Niculae a spus că avea o forţă incredibilă în picioare: ”eu aveam cele mai bune rezultate la capitolul forţă până să vină el”.

Giovanni Becali putea să îl impresarieze pe Cristiano Ronaldo 

Marius Niculae a vorbit şi despre momentul în care Giovanni Becali a negociat cu Cristiano Ronaldo. Impresarul român nu s-a înţeles cu el din cauza sumei mari, pe care a cerut-o Ronaldo, 100.000 de euro. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri