Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

VIDEO | Mărturisirea lui Novak Djokovic: ”Mi-a zis la fileu că a fost urât”

Tenis Publicat de Costin Cavasi pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21557164/2/fb-novak-djokovici-3.jpg

Novak Djokovic (SRB) a câştigat sfertul de finală cu Alex De Minaur (AUS), după mai bine de două ore de luptă acerbă, 7-4, 6-4. Numărul 1 mondial a părut epuizat, chiar la un pas de colaps în pauza de la 3-2 în setul secund, dar a reuşit să treacă linia de sosire primul.

Djokovic şi De Minaur au fost implicaţi într-un set al doilea în care s-au produs şapte break-uri! Sârbul a recunoscut (vezi VIDEO) că nivelul a fost pe alocuri modest şi chiar a mărturisit că, la fileu, De MInaur i-a spus că setul al doilea a fost ”urât”.

Novak Djkovic s-a calificat pentru prima oară în semifinala de la Monte Carlo de la cea din 2015, când a şi câştigat turneul pentru a doua oară.

Nadal deţine recordul de titluri aici cu 11 finale câştigate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele