adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

VIDEO Meciul vieţii | Mario Camora, portughezul cu inimă de român: ”Nu am jucat pentru transfer, unde să ajung la 33 de ani, la Barcelona? Am fost criticat, dar o să merg mereu la naţională. Sunt român!”

Echipa nationala Publicat pe 30 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20657219/1/camora-romania.jpg

Mario Camora a fost blamat şi criticat pentru faptul că a decis să joace pentru echipa naţională a României. Fundaşul a decis să reprezinte România, dar în schimb a primit multe cuvinte dure din partea anumitor oameni din fotbalul românesc, dar şi din partea multor suporteri.

Mario Camora a avut însă un discurs superb faţă de România, de tot ce s-a întâmplat la acţiunile de la naţională, că a îmbrăcat tricoul primei reprezentative. Asta deşi, cum spuneam, a primit multe reproşuri pentru modul în care a jucat sau doar pentru faptul că a dat curs convocărilor.

Portughezul se consideră român. E portughezul cu inimă de român.

Eu eram pregătit pentru tot ce s-a întâmplat, dar îmi era mai greu să explic familiei ce se întâmplă. Pentru mine nu mi-a fost teamă, ci pentru familie. Eram conştient că o să fiu convocat.

Eu nu am jucat pentru România pentru un transfer, unde să merg la 33 de ani? La Barcelona? A fost un moment de mândrie pentru mine, pentru că am ajuns la naţională. Mulţi nu au această oportunitate, iar eu am avut-o. Le mulţumesc celor de la FRF, lui Mirel Rădoi că au avut încredere în mine.

E preţul pe care îl plăteşti ca persoană publică. Eu mi-am asumat acest preţ. Familia mea a suferit însă mai mult decât mine. Dar nu-mi pare rău şi când o să fiu concovat, o să merg la naţională. Eu sunt român!”, a declarat Mario Camora la ”Meciul vieţii”, pe Look Sport+.

Mario Camora a avut primul meci în tricoul naţionalei României în partida cu Islanda, din octombrie 2020, din play-off-ul EURO 2020. La acel moment, selecţioner era Mirel Rădoi. Până acum, Camora a prins şapte prezenţe în tricoul României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri