Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig”

Tenis Publicat de Costin Cavasi pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21591412/3/profimedia-0777821419.jpg

Medvedev şi noul protejat al lui Novak Djokovic, sârbul Medjedovic, au oferit un meci de peste două ore şi trei seturi în turul al treilea de la ATP Roma.

Medvedev s-a impus în trei seturi şi nu s-a ascuns să vorbească la interviul de după meci despre momentele complicate prin care a trecut (VEZI VIDEO).

Medvedev, care l-a cooptat în echipa sa şi pe francezul Gilles Simon (fost număr 6 mondial), a recunoscut că lucrurile excelente pe care le-a realizat la antrenamente nu au putut fi aplicate şi că a trebuit să găsească soluţii pentru a-l învinge pe Hamad Medjedovic.

Hamad, 20 de ani şi locul 113 începând de luni, este un jucător susţinut financiar şi logistic de Novak Djokovic.

Daniil este campionul în exerciţiu de la Roma şi speră să-şi apere titlul. Ar fi pentru prima dată în cariera rusului când ar câştiga în ani consecutivi acelaşi turneu – are 20 de trofee şi niciodată nu a reuşit această performanţă.

În optimi, Medvedev va juca marţi împotriva americanului Tommy Paul, favorit 14 şi număr 16 mondial.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele