Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

VIDEO ǀ Mesajele emoţionante emise de UTA şi Hermannstadt în cazul lui Rareş Pop: ”Fotbalul ne uneşte pe toţi!”

UTA Arad Publicat pe 3 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21113687/1/facebook-fc-hermannstadt.jpg

Clubul UTA Arad a postat, miercuri, pe YouTube, imagini emoţionante cu Rareş Pop, jucătorul care s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Hermannstadt, şi cu fotbaliştii celor două echipe făcând zid când acesta primea îngrijiri.

“Unitate! Jucătorii UTA-ei şi ai celor de la Hermannstadt au făcut zid în jurul lui Rareş Pop, care primea îngrijiri medicale pe teren. Fotbalul ne uneşte pe toţi”, a notat clubul arădean pe Facebook, ataşând un liink cu fiilmuleţul.

Şi FC Hermannstadt a postat pe Facebook un mesaj de încurajare şi de unitate: “Uneori câştigi, alteori pierzi... Se întâmplă să mai faci şi egal, însă adevăraţii învingători sunt cei care ştiu să se ridice de fiecare dată când sunt loviţi şi puşi la pământ. Fotbalul e un sport solicitant atât în teren, cât şi în tribune, chiar şi la TV. Sunt multe orgolii, emoţii, trăiri... Dincolo de orice, acest fenomen a fost inventat pentru a uni caractere diferite şi oameni diferiţi. Fotbalul a fost creat tocmai pentru a lăsa în urmă momente memorabile!

Sacrificiul acestui copil, care a dat totul, ne-a amintit tuturor că fotbalul UNEŞTE, nu dezbină. Este o luptă sportivă, dar uneori şi adversarii pot arăta #respect. Se numeşte #normalitate. Aseară căpitanul nostru, Ionuţ "Iron Man" Stoica, a făcut zid împreună cu fotbaliştii noştri şi cei de la UTA Arad în timp ce foarte tânărul Rareş Pop primea îngrijiri medicale. Au fost momente cu o încărcătură puternică, greu de descris în cuvinte... Sperăm ca Rareş să fie bine şi timpul & fotbalul să aibă răbdare cu noi toţi!”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele