Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO ǀ Mesajul războinic al lui Adrian Mutu după succesul Rapidului cu Sepsi: ”Pe noi nu ne sperie nimic!”

Rapid Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20990054/1/310603285-646427123558147-5980215444714910567-n.png

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, a fost încântat de evoluţia elevilor săi în meciul de vineri seara, când giuleştenii au învins pe Sepsi cu scorul de 3-0.

 ”Am avut un start foarte bun, băieţii au interpretat foarte bine partitura tactică. Ştiam că avem în faţă un adversar căruia dacă îi oferi spaţii devine periculos. Mă bucur mult pentru Dugandzic, dar asta e treaba lui, să înscrie goluri. Îi felicit pe băieţi pentru că jucând acasă şi oferindu-le suporterilor acest început le-au făcut o bucurie şi ne-au adus o victorie importantă.

Jucătorii pe care i-am trimis în teren în repriza a doua au intrat bine în meci. Pe noi nu ne sperie nimic, vom merge să câştigăm toate meciurile, aşa cum am făcut-o şi până acum”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei.

Rapid Bucureşti a învins Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-0 într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Superligă, transmisă în direct de către Prima Sport 1.

Golurile victoriei giuleştenilor au fost marcate de croatul Marko Dugandzic în minutul 5, 13 şi 19, ultimul din penalty.

Dugandzic a ajuns la 12 goluri stagionale în Superligă şi s-a apropiat la o singură reuşită de Andrea Compagno, golgheterul la zi din campionatul României.

În urma acestui rezultat, Rapid adună 41 de puncte în clasament şi cel puţin pentru moment urcă pe locul 3 în ierarhia întrecerii interne. FCSB şi Universitatea Craiova, ambele cu 38 de puncte, urmează să îşi dispute meciurile din etapă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele