Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Messi, gol ISTORIC! Bornele atinse prin reuşita din Maccabi Haifa - PSG, venită din pasa lui Mbappe

Champions League Publicat pe 14 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20859342/1/leo.jpg


Lionel Messi (35 de ani) a stabilit două recorduri istorice prin golul marcat în minutul 37 al meciului dintre Maccabi Haifa şi Paris Saint-Germain, transmis de Prima Sport 4 de la ora 22:00. Superstarul e primul jucător din istorie care înscrie în 18 sezoane consecutive ale Ligii Campionilor şi l-a întrecut pe Cristiano Ronaldo la numărul de echipe contra cărora a reuşit să găsească drumul spre gol.

VEZI AICI ÎN FORMAT LIVE VIDEO TOATĂ ACŢIUNEA DIN LIGA CAMPIONILOR!
 
După golul de 1-0 al lui Chery, care a declanşat fiesta în Israel, Paris Saint-Germain a pus lucrurile în ordine în deplasarea de la Haifa, iar minutul 37 a devenit unul cu adevărat istoric. Kylian Mbappe şi-a folosit calităţile tehnice pentru a-şi depăşi adversarul direct în partea stângă a careului, a pasat către Leo Messi, iar superstarul argentinian a înscris pentru 1-1, cu stângul, îndeplinind o misiune destul de uşoară.
 

Din punct de vedere statistic, al 126-lea gol al carierei în Liga Campionilor îl duce pe Leo Messi direct în cartea de istorie a fotbalului. Decarul argentinian a reuşit să înscrie pentru al 18-lea sezon consecutiv în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, la aproape 17 ani distanţă de la momentul în care puncta prima dată în Barcelona - Panathinaikos 5-0, partidă jucată pe 2 noiembrie 2005, devenind unicul deţinător al acestei performanţe.
 
În paralel, Messi a îmbunătăţit şi un alt record şi l-a întrecut pe rivalul Cristiano Ronaldo, Maccabi Haifa devenind a 39-a echipă în poarta căreia a înscris în competiţiile europene, cu una mai mult decât "zestrea" lusitanului.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri