adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO | Mihai Stoichiţă se aşteaptă ca România să se califice la EURO 2024: ”Putem să ne manifestăm ca o echipă de fotbal şi să fim şi câştigători”

Echipa nationala Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20996629/1/mihai-stoichita.png

Mihai Stoichiţă este încrezător că România poate merge la EURO 2024, în urma unei analize făcute acum, la rece, la câteva luni după ce tragerea la sorţi a fost efectuată şi verdictul e unul clar: tricolorii trebuie să meargă la turneul final, dacă ne raportăm la adversari.

Preliminariile EURO 2024, care vor fi LIVE pe Prima TV, o găsesc pe România în Grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra. În afara Elveţiei, care e favorită clară la câştigarea grupei, România trebuie să se bată de la egal la egal cu pretendentele la locul 2, Israel, Belarus şi, poate, Kosovo.

Sper să luptăm, dar să nu murim, să luptăm şi să trăim. Să mergem la Campionatul European, asta e în mintea noastră. Primul meci este foarte important, bagajul de trei puncte trebuie să fie plin. E o grupă mai slabă, putem să ne manifestăm ca o echipă de fotbal şi să fim şi câştigători.

Cu Elveţia, trebuie să fii sută la sută din toate punctele de vedere”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Florin Răducioiu, şi el încrezător după tragerea la sorţi, la cald

Tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2024 a avut loc în direct pe Prima TV, iar România, parte a urnei cu numărul 3, a fost repartizată în grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Florin Răducioiu a vorbit despre grupa din care face parte România şi o consideră accesibilă, dar se teme de Israel şi de Kosovo, cu care echipa naţională se va bate pentru locul al doilea.

”Am căzut într-o grupă în care, e adevărat după valoarea lotului şi unde joacă aceşti jucători elveţieni şi stilul de joc care nu ne convine deloc al lor, sunt clar favoriţi. Avem oarecum posibilitatea să luptăm pentru locul 2, adică între noi sunt trei echipe pentru un singur loc. Aşa spune logica, dup-aia logica în fotbal nu mai există, fotbalul nu este matematică, dar putem lupta pentru acest loc 2, care ne va permite să mergem la Europene.

Kosovo este o echipă periculoasă, Israelul evident că este foarte complicată, va fi o deplasare foarte complicată şi cu jucători foarte buni, de altfel nivelul fotbalului israelian este mult mai ridicat decât cel din ţara noastră. Au echipă în Champions League, chiar dacă nu au făcut puncte, i-au condus pe PSG. Chiar şi Belarus ne poate încurca, nu este simplu, dar nu este imposibil.”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate pentru Prima TV.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Finala va avea loc la 14 iulie 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri