Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

VIDEO | Mihalcea, discurs dur: "Suntem şchiopi, jucăm haotic"

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19419072/1/miha.jpg

Dinamo şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Look Plus, meciul din etapa a noua a play-out-ului din Casa Liga 1, după goluri marcate din penalty de Sorescu, minutul 10, şi Andrei Cristea, minutul 85.

Într.un discurs în care şi.a criticat jucătorii, Adrian Mihalcea a declarat cu sinceritate că la Dinamo sunt probleme serioase, iar lipsa moralului şi lotul extrem de subţire fac ca rezultatele să nu fie deloc bune:

”Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte.E greu să spun cum a fost. Nu ştiu de unde să încep. Am arătat ca o echipă timorată. Ne apărăm. Stăm bine defensiv, dar ave probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic.

Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren.

Problema e la noi, staff, jucătorii, ei ne ajută financiar. O să căutăm între fani să-i bag în teren, glumesc. Jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat. Eu nu mă gândesc să renunţ, doar dacă conducerea doreşte. Dar eu nu mă gândesc. Jocul nu ne oferă linişte. Suferim enorm în campionat. Nu am început să am coşmaruri, dar am foarte multe probleme în cap”, a declarat tehnicianul dinamovist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele