Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21582446/1/uta-arad-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-play-out-06-05-2024-3.jpg

UTA Arad a trecut pe teren propriu, 3-1, de FCU Craiova, în etapa a opta a play-out-ul Superligii.

Cei de la UTA au câştigat play-out-ul, iar Mircea Rednic anunţă că va da totul în ultima etapă, cu Dinamo. Tehnicianul a avut o reacţie dură cu privire la situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet, ce nu l-a vrut antrenor.

”Văd ce se vorbeşte. Nu e cazul la noi. Lumea mă iubeşte aici şi cariera mea a renăscut. La Dinamo nu a mers. A fost şi vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist. Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!

Ăsta a fost obiectivul meu, primul loc în play-out. Am avut o perioadă mai proastă la început. Am avut susţinere de la conducere şi asta mi-a dat putere. Am pus suflet şi eram sigur că o să reuşesc.

Putem să facem lucruri frumoase aici. Avem şi un buget mic faţă de alţii. Am demonstrat şi vrem în play-off. Băieţii sunt disciplinaţi şi ambiţioşi”,
a declarat Rednic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele