Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Mircea Rednic s-a săturat: ”Trebuie să rezist, nu plec! Jucătorii trebuie să înţeleagă că au venit antrenori, au plecat, acum trebuie să plece şi ei!”

Dinamo Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri seară, după meciul cu Academica Clinceni, pierdut cu scorul de 0-1, că unii dintre jucătorii săi se mulţumesc cu faptul că sunt la gruparea bucureşteană şi “restul nu-i interesează”. El a menţionat că nu pleacă de la Dinamo, ci ar veni rândul foftbaliştilor să plece.

Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză primă foarte bună, am avut şapte cornere, dar nu am reuşit să marcăm. Ei din primul corner au marcat. Nu am marcat omul care a înscris. S-a jucat, am dominat, dar nu am marcat. Noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să dăm un gol. Poate e lipsă şi de calitate, pentru că nu marcăm deşi avem ocazii.

În repriza a doua ne-a fost foarte greu, ei s-au apărat foarte bine. Am jucători de forţă, nu jucători care pot face diferenţa. Nu am nimic cu jucătorii, toţi suntem de vină, dar dacă nu pot... am încercat, le-am dat tuturor şansa să joace.

Le-am zis jucătorilor să fie uniţi, pentru că niciunul nu e mai deştept ca altul, echipa trebuie să joace. Eu încerc cât pot, le explic, dar trebuie să joace în echipă şi pentru echipă.

Sunt supăraţi că nu joacă, dar nu e unul care nu a avut şansa să nu joace. Când sunt în teren nu joacă, nu arată, şuşotesc.

Trebuie să rezist, nu plec! Jucătorii trebuie să înţeleagă că au venit antrenori, au plecat, trebuie să plece şi ei! Trebuie să avem calitate în faţa porţii. Driblăm, ajungem în faţa porţii, dar nu dăm gol”, a declarat Mircea Rednic.

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1 Casa Pariurilor, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Pentru Clinceni este primul succes din acest sezon. Golul a fost marcat de Patriche ’33.

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte (două victorii, trei remize, 13 înfrângeri), în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu 7 puncte (o victorie, patru remize, 13 înfrângeri). Lider este CFR Cluj, care are 45 de puncte şi este urmată pe podium de FCSB – 37 de puncte şi FC Voluntari – 29 de puncte. Primele trei clasate au câte 17 jocuri.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele