adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

VIDEO | Moment superb la turneul de la Santiago. Arbitrul a coborât din scaun să lege şireturile unui copil de mingi

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21039901/2/arbitru-sireturi.png

Sârbul Dusan Lajovic (78 ATP) a acces în sferturile de finală ale turneului de la Santiago, după ce l-a învins învins pe argentinianul Juan Cerundolo (108 ATP), cu scorul de 6-2, 2-6, 7-6 (2), la capătul unui meci palpitant, ce a durat 2 ore şi 40 de minute.

Cel mai important moment nu a fost oferit de jucători, ci de arbitrul de scaun, poloneza Katarzyna Dadwan-Cho. La scorul de 4-3 în decisiv pentru Lajovic, aceasta a coborât pentru a lega şireturile unui copil de mingi, oferind un moment emoţionant, cum se vede extrem de rar.

Katarzyna Dadwan-Cho este arbitru de nivel ”Golden Badge”, cel mai înalt rang în tenis.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele