Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

VIDEO ǀ Monaco - PSG 3-0! Parizienii s-au făcut de râs fără Lionel Messi. Kylian Mbappe, neputincios în faţa fostei echipe

PSG Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20641453/1/profimedia-0647699124.jpg

Update: Fără Messi în teren, absent din cauza unei răceli, PSG s-a făcut de râs în etapa a 29-a din Ligue 1. Parizienii au pierdut la scor de neprezentare deplasarea de pe terenul lui Monaco. Mbappe şi Neymar i-au privit neputincioşi pe Ben Yedder (min. 25 şi 84) şi Volland (min. 68) cum păstrează toate cele trei puncte în principat graţie reuşitelor semnate de aceştia. 

Golgheterul Ben Yedder a marcat primul, în minutul 28, când a apărut excelent la colţul scurt la centrarea lui Fofana, din dreapta, şi l-a învins pe Donnarumma.




O altă fază rapidă a destabilizat apărarea lui Pochettino în minutul 68, când Aguilar i-a pasat lui Volland, iar neamţul nu a iertat.



Pe final, Verratti a greşit în propria jumătate, Kimpembe l-a faultat în careu pe Volland, iar Ben Yedder a transformat penalty-ul pentru 3-0.
 

 
Umilită de Monaco, PSG rămâne însă lider autoritar în Ligue 1, cu 65 de puncte şi un avans de 16 lungimi faţă de Rennes, echipa de pe locul al doilea. Monegascii au urcat pe şapte, cu 44 de puncte, la egalitate cu Lens.

 

Ştire iniţială:

Monaco – PSG se joacă duminică, de la ora 14:00, în direct la Look Sport+. Partida din etapa a 29-a din Ligue 1 va fi transmisă şi de platforma PrimaPlay.ro, iar site-ul www.looksport.ro va reda fazele cele mai importante ale meciului.

Monaco, una dintre formaţiile cu pretenţii din campionatul Franţei, are parte de un sezon modest. Ocupă doar poziţia a 8-a cu 41 de puncte, la 6 lungimi de un loc de calificare (măcar) în Conference League. În meciul tur, PSG s-a impus cu 2-0, graţie dublei marcate de Kylian Mbappe din prima repriză.

Eliminată de Real Madrid din optimile Champions League, PSG nu are absolut nicio problemă în drumul către al zecelea titlu din istorie câştigat în campionatul Franţei. Parizienii au adunat 65 de puncte în 28 de etape din Ligue 1 şi au un avans de 15 lungimi faţă de Marseille şi Nice, ocupantele locurilor 2 şi 3.

Echipele probabile:

  • Monaco (4-4-2): Nubel - Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique - Martins, Fofana, Tchouameni, Golovin - Ben Yedder, Volland
  •  
  • Paris Saint-Germain (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Paredes, Pereira, Verratti - Draxler, Mbappe, Neymar (Lionel Messi este răcit)

Programul transmisiunilor Look Sport din Ligue 1, etapa a 29-a:

Vineri, 18 martie

  • 22:00: Saint Etienne – Troyes 1-1, live la Look Sport 2

Sâmbătă, 19 martie

  • 18:00: Lens – Clermont 3-1, live pe www.looksport.ro/PPV4
  • 22:00: Nantes – Lille 0-1, live la Look Sport 3

Duminică, 20 martie

  • 14:00: Monaco – PSG, live la Look Sport+
  • 16:00: Bordeaux – Montpellier, live pe www.looksport.ro/PPV3
  • 18:05: Reims – Lyon, live pe www.looksport.ro/PPV3
  • 21:45: Marseille – Nice, live la Look Sport 3

De asemenea, partidele Rennes – Metz, Lorient - Strasbourg şi Angers – Metz se joacă tot duminică, de la 16:00.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele