Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO ǀ Naţionala s-a rebranduit! Cum arată echipamentul pentru preliminariile Campionatului European

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

Startul preliminarilor pentru Campionatul European din 2024 vine cu un nou design al echipamentului pentru naţionala de fotbal.

Sponsorul tehnic a rămas Joma, dar noutatea este legată de steagul tricolor, aflat pe mâneci. De asemenea a fost imprimat un brâu, cu trimite la regiunile istorice ale ţării noastre.

Fontul este îşi are originea din liniile Coloanei Infintului, realizată de Constantin Brâncuşi.

”Federaţia Română de Fotbal lansează noul tricou al naţionalei, inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români. Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor. Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare.

Aşadar, intrăm în luptă cu un tricou puternic pentru suporteri puternici.

Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale!”
este comunicatul celor de la FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri