Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Newcastle – Wolves 2-1! Miguel Almiron, eroul gazdelor

Premier League Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21054253/1/profimedia-0762234069.jpg

Newcastle - Wolves, meci contând pentru etapa a 27-a din Premier League, transmis în direct de către Prima Sport 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Isak a deschis scorul pentru învingători cu o lovitură de cap, în minutul 26, din centrarea lui Trippier şi a stabilit rezultatul primei reprize.

Hwang Hee-Chan, în minutul 70, a profitat de o eroare în defensiva gazdelor şi a adus egalarea pentru Wolves.

Scorul final a fost stabilit în minutul 79, când Almiron a punctat din pasa lui Willock şi i-a adus toate cele 3 puncte echipei sale, Newcastle. Mijlocaşul Miguel Almiron a ajuns la al 11-lea gol din sezonul curent al Premier League.

În urma acestui rezultat, Newcastle adună 44 de puncte şi se clasează pe locul 5 din Premier League. Wolves, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 13-a.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele