Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO ǀ Nice, umilită de Olympique Marseille la scor de neprezentare! Rareş Ilie, titular şi înlocuit la pauză, putea să marcheze

Olympique Marseille Publicat pe 28 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/20837512/1/profimedia-0714154942.jpg

Echipa OGC Nice a pierdut meciul disputat duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Olympique Marseille, scor 0-3, în etapa a patra din Ligue 1.

Olympique Marseille a condus cu 3-0 încă de la pauză, prin golurile reuşite de Alexis Sanchez (min. 10 şi 41) şi Nuno Tavares (min. 36).

Rareş Ilie a fost înlocuit la pauză de Bilal Brahimi. El a avut o ocazie de a marca în minutul 45+1. În urma unui corner a ajuns mingea la el, la 16 metri, dar şutul său a fost deviat şi mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

În celelalte meciuri disputate duminică, în etapa a patra Ligue 1 rezultatele au fost: FC Nantes – Toulouse 3-1, Stade Brestois – Montpellier 0-7, Lorient – Clermont Ferrand 2-1, Troyes – Angers 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt