Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Nicolae Dică, furios pe elevii săi după egalul cu Hermannstadt: ”Voiam să fac trei schimbări în minutul 30!”

FCSB Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20838033/1/screenshot-41.png

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat duminică seară, după confruntarea cu Hermannstadt, scor 2-2, că pentru formaţia sa a fost o partidă foarte slabă şi că nu se aştepta la acest lucru.

Antrenorul s-a arătat furios pe elevii săi şi a recunoscut că în minutul 30 se gândea să facă 3 schimbări, însă a fost calmat de unul dintre membrii staff-lui său.

”Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă aşteptam. Imediat după jocul din Conference League le-am zis să uite şi să se concentreze pe campionat. Am întâlnit un adversar care a început bine campionatul. Voiam să fac în minutul 30 3 schimbări, la pauză trebuia să schimb 7-8. Nu puneam probleme pe faza ofensivă, nu făceam nimic. Din păcate nici în a doua nu am făcut un meci bun. Are importanţă cine marchează? Problema noastră e că primim goluri foarte uşor.

(n.r.- despre Dawa) Nu fac acum o analiză a unui jucător! Nimeni nu a avut agresivitatea aia pe care o aveam noi de când am venit eu. De asta nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să dea mai mult.

(n.r.- despre Tavi Popescu) Este un jucător care pe faza defensivă a făcut multe, pe faza ofensivă nu are ce ne aşteptăm noi, dar este un jucător tânăr de perspectivă, trebuie să avem răbdare cu el. Jucătorii tineri nu sunt constanţi, eu îl susţin. Avem nevoie de Compagno, a făcut lucruri bune acolo şi sa sperăm că o să adapteze şi aici.”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului. 

FCSB a terminat la egalitate pe teren propriu, duminică, cu FC Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Meciul a început cu un protest al jucătorilor, fotbaliştii echipei FC Hermannstadt fiind neplătiţi de câteva luni.

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Butean, în minutul 21. FCSB a egalat prin Dawa, cu un şut spectaculos din careu, în minutul 34. Sibienii au preluat conducerea prin golul lui Paraschiv, care a înscris cu o lovitură de cap. Edjouma a egalat în minutul 90+1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele