Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

VIDEO | Nicolae Stanciu, gol fabulos din lovitură liberă în poarta echipei lui Neymar

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21322725/3/stanciu.png

Nicolae Stanciu a reuşit un gol de generic în campionatul Arabiei Saudite. Internaţionalul român a restabilit egalitatea în faţa starurilor de la Al-Hilal, ce îl au pe teren pe Neymar.

  • Meciurile din Saudi Pro League se văd în exclusivitate pe Prima Sport
  • Ronaldo, Neymar, Benzema, Mane, Kante şi Koulibaly sunt doar câteva dintre starurile din campionatul Arabiei Saudite
  • Sntaciu, Burcă, Florin Tănase, Ciprian Tătăruşanu şi Contra sunt românii gata să facă spectacol în Saudi Pro League

Stanciu a reuşit să bată excepţional o lovitură liberă de la 40 de metri, ce l-a păcălit pe portarul Bono. De pe margine, Cosmin Contra a celebrat aşa cum se cuvinte reuşita elevului său.

Nicolae Stanciu e plătit regeşte la Damac. Presa din Arabia Saudită a dezvăluit suma uriaşă pe care o va încasa internaţionalul român la noua sa echipă.

Potrivit sursei citate, Stanciu va primi 2,4 milioane de euro pe an. În plus, conducerea celor de la Damac, grupare antrenată de Cosmin Contra, a achitat către Wuhan Three Towns 2,5 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt