Ultima oră
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui

VIDEO | Nicolo Napoli rezistă la Iaşi! "N-am mai trăit un aşa moment în viaţa mea de antrenor"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20143414/2/nap-bun.png

Antrenorul Nicolo Napoli a rămas la Poli Iaşi, deşi a intrat în conflict cu doi jucători importanţi, Andrei Cristea şi Andreias Calcan, iar fanii i-au cerut demisia. Italianul a condamnat atacul suporterilor asupra autocarului echipei şi s-a declarat încrezător că Poli Iaşi poate evita retrogradarea.

După eşecul cu Chindia Târgovişte, autocarul echipei Politehnica Iaşi a fost vandalizat de către suporteri, care sunt extrem de nemulţumiţi de evoluţia echipei şi de comportamentul antrenorului italian Nicolo Napoli, căruia i-au cerut demisia.

Ultima clasată în Liga 1, Poli Iaşi n-a câştigat niciun meci în play-out şi este singura echipă fără gol marcat.

Joi, 29 aprilie, Poli Iaşi joacă pe teren propriu cu FC Viitorul, de la ora 14:30, în direct pe Look Sport.

"S-a discutat în vestiar şi, dacă eu plecam de la echipă, mulţi jucători nu ar fi intrat să joace meciul cu Viitorul, plecau şi ei acasă. M-am consultat cu unele persoane, dar am decis să rămân atât cât se poate, pentru a ajuta şi a încerca să salvez echipa de la retrogradare.

N-am mai trăit un aşa moment în viaţa mea de antrenor, de fotbalist. Ce s-a întâmplat nu e bine, în primul rând pentru oraş, apoi pentru echipă, pentru suporteri. Acum şase ani când am fost la Iaşi a fost bine, suporterii au fost alături de mine, de echipă. Suporterii trebuie să fie mereu alături de echipă, dacă sunt suporteri adevăraţi", a declarat Nicolo Napoli, la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20143414/1/clasament-iasi-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele