Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Nicolo Napoli, supărat, după remiza cu Chindia. ”Acesta e motivul pentru care a fost puţin fotbal”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21036165/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Nicolo Napoli s-a declarat dezamăgit de maniera de arbitraj şi a punctat faptul că acesta a fost motivul pentru care partida s-a jucat fără prea multe faze de poartă.

"A fost război ce s-a jucat azi, nu fotbal. Se termina fiecare fază după 30 de secunde, maxim un minut. Arbitrul dădea fault la orice, nu a lăsat echipele să joace fotbal. Terenul e normal, puţin mai slab, dar se putea juca.

Acesta e motivul pentru care a fost puţin fotbal, arbitrul nu a lăsat jocul liber. Nu se poate aşa, la minutul 2 a fost intrare tare a lor, pentru care cred că trebuia cartonaş roşu, dar arbitrul nu a dat nimic. Are glezna umflată jucătorul nostru.

Mai avem două partide, vedem ce putem să facem pentru a juca în play-off. Contează absenţa lui Bauza şi a fanilor. Fără public nu e fotbal. Nota 3 pentru acest meci aş da",
a declarat Napoli, după meci.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri