Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO Notele lui Banciu | "Dacă exista aşa ceva pe vremea comunismului, te băga la puşcărie cu toată familia". Cine a primit nota zero şi anunţul curajos: "Netflix va face serial cu Şumudică"

Video Publicat pe 20 apr 2022
mail-share icon Email


Andreea Prisăcariu, Dan Petrescu, Marius Şumudică, Bănel Nicoliţă, Anamaria Prodan, Smith Rowe, Eduardo Camavinga şi Bayern Munchen. Sunt elevii pe care Radu Banciu i-a scos la tablă în noua ediţie a emisiunii Notele lui Banciu. Şi, evident, nimeni nu a ieşit bine!

Faianţarul săptămânii - Andreea Prisăcariu şi discursul de dinaintea meciului Polonia - România din Billie Jean King Cup (Nota Zero) - E o imagine de şcoala de corecţie. Zici că sunt fetele alea duse la pietre în judeţul Giurgiu că nu au fost cuminţi la şcoală, au venit dezbrăcate la şcoală şi nu şi-au făcut temele. E o atmosferă care arată că sportul românesc nu mai reprezintă nimic pentru nimeni. Proşti sunt cei care le-au promovat, cei care le filmează şi le aduc în centrul atenţiei. Nu ele. Pe ele, dacă nu le duce capul, sigur că aşa le prezintă. Dacă exista aşa ceva pe vremea comunismului, te băga la puşcărie cu toată familia. Tatăl ajungea la canal, mama în beciurile Securităţii şi tu la şanţuri. O asemenea imagine e de fundul claselor ălora în care ştiai că vin câteva copile care ajung în agricultură în clasa a zecea şi care-şi bat joc de ore. Această Andreea Prisăcariu cred că va ajunge în gura marilor noştri deontologi. Atitudinea ei nu cadrează nici cu ce a mai rămas din sportul românesc, nu cu ideea de performanţă de pe vremuri. M-am uitat pe lista câştigătorilor de la ATP Monte Carlo şi, în afara lui Nadal, Ilie Năstase era singurul cu mai mult de două titluri. Imaginează-ţi să câştige Prisăcariu de trei ori un asemenea turneu. Ea încearcă să-şi bată joc de un sport care, într-adevăr, e bătaia de joc a comentatorilor. Ne-am dat seama că tenisul feminin e o glumă, dar nici în halul ăsta. Nici la faianţă nu aş trimite-o. Aş trimite-o direct în gârla societăţii, cu capul în noroi. O avem pe Prisăcariu, pe Anamaria Prodan, mai avem câteva cucoane din astea care creează o atmosferă de lehamite. Îi dau nota zero!
 
Prostul Săptămânii - Smith Rowe, de la Arsenal, şi-a tatuat un ceas cu 13 ore - Asta cu 13 ore e de Jules Verne. Să ai 13 ore într-un ceas...Te poţi folosi de el cu fusurile astea orare, depinde cât călătoreşti. Având în vedere schimbatul de oră se poate ajunge în anumite momente când decalajul e de 13 ore în raport cu ultimul fus orar. Te duci în Tahiti într-o perioadă a anului. Dacă la tine e 1 noaptea, la ăia e 2 la prânz. Decalajul e de 25 de ore, cum ar veni. Asta pentru că nu toată lumea îşi potriveşte la fel. Încercăm să-i găsim o scuză lui Smith Rowe, poate s-a gândit şi la asta. Întotdeauna există un prost care să aibă dreptate undeva.
 
Gloabele Săptămânii - Muller şi Bayern eliminaţi de Villarreal - E un cataclism al fotbalului, neanticipat de nimeni, poate doar de jocul lipsit de zvâc al lui Bayern din ultima vreme. Bayern, deşi a bătut 7-1 cu Salzburg acasă, a egalat în minutul 90 în Austria. Plus rezultate jalnice în campionat. Nagelsmann e pe făraş. Villarreal şi-a făcut temele defensiv, Emery a venit să joace o partitură de tipul Atletico Madrid. Sau CFR Cluj. 
 
Savic îl trage de păr pe Grealish - Mă uit cu jind, pentru că are de ce să-l tragă. Lui Garlish, cum îi spunea Piţurcă, măcar i-a rămas părul pe cap, că altceva nu cred că a mai avut vreodată.
 
Uniforma Săptămânii - Camavinga - Ce are acolo la genunchi, un pistol? E înarmat, aşa se iese pe stradă? De ce arată aşa? Noi, în general, când ne îmbrăcăm într-o ţinută arătăm normal. Eu nu stau cu puşca la cingătoare. Imaginează-ţi că urci cu el în autobuz. Dacă-şi freacă ăsta telefonul de două-trei babe, ce se întâmplă? Cine ştie câte numere de telefon are Camavinga ăsta...Ce e aia, bă, tată? 
 
Lectura obligatorie - Reghe, al meu Rege, capitol din cartea Anamariei Prodan - E genul Ilie Dobre. Dacă Ilie Dobre ar fi fost soţul lui Reghecampf, aşa ar fi intitulat un capitol. Mai ales că Ilie Dobre e melancolic. Ar fi scris o carte şi dacă relaţia lor se termina rău. Anamaria Prodan, acest odios personaj de pe lângă sport. Ne mai copleşeşte azi şi cu ultimul element pe care viitorii foştii puşcăriaşi îl mai au la îndemână. Fenomenul s-a denaturat într-atât încât nu ştii dacă o carte e scrisă de un derbedeu sau unul cu talent. Dacă te prezinţi cu cartea la ghişeu, ai reducere 10% la şaorma fără cartofi, 20% la aia fără conopidă, ai reducere la cursele de taxi, Uber. A devenit ceva aproape insuportabil. Va scrie şi Andreea Prisăcariu o carte care se va intitula "Conferinţele mele de presă". Cartea Anamariei Prodan ("Da, sunt cea mai bună") i-aş recomanda-o lui Marian Iancu. Pentru coana Nuţi (n. red - Elena Udrea). Asta e o carte de citit din patul de sus, de unde vezi gândacii de bucătărie cel mai bine.
 
Hoţomanul Săptămânii - Penalty-ul lui PSG cu Marseille - Te aştepţi la aşa ceva. Patru jucători ai lui Marseille ar fi stat cu Lyon dacă luau galben şi nu au luat. Un rezultat corect, PSG a fost superioară chiar dacă nu a făcut un meci grozav. PSG a avut trei goluri anulate pentru ofsaid, dintre care două la VAR. A fost un meci în care VAR-ul a fost protagonist.
 
Dan Petrescu a dat vina pe Kovacs pentru înfrângerea cu FCSB (Nota 4) - Dacă jucai două reprize în zece oameni, aveai mai multe argumente. Tu, care oricum nu joci fotbal nici în 11 la 11. 2-16 ocazii de gol. E un moment critic, la jumătatea play-off-ului sunt doar două puncte avans. Cred că din epoca Arpi şi Muri nu a mai fost o diferenţă atât de mică. Pe de altă parte, 11 vs. 11 s-ar fi terminat 0-0, terenul nu-ţi permitea să te ridici la un alt nivel. La PSG - OM doar grădinarul stadionului a luat notă de trecere, gazonul a fost ca un biliard. La Cluj nu cred că se urmăreşte artificiul tehnic, se urmăreşte rezultatul. Oamenii sunt obişnuiţi cu victorii nemulţumitoare, dar digerabile. Dan Petrescu ne-a învăţat cu acest tip de victorii suportabile, pe care le digeri mai uşor decât o înfrângere. Dar ele nu-ţi dau cheful să mai vii să vezi vreun meci. I-aş da nota patru lui Dan Petrescu. Trebuie să avem în vedere că rămâne lider, e în continuare favorit să câştige titlul. Ca de obicei, trei echipe din şase nu combat în acest play-off, cu Farul, Voluntari şi FC Argeş poţi să câştigi fără să te întrebuinţezi prea serios. Patru pentru Dan Petrescu, atitudinea lui e dezamăgitoare în continuare.
 
Şumudică ţine un discurs în portugheză în vestiarul lui Al Shabab - Pentru cine se întreabă unde era şaorma...Era în burta lui Şumi! Altfel, am văzut imaginile. Este Dumnezeu acolo. Publicul îi scanda numele. Ştii ce cred că se va întâmpla la un moment dat? Îi transmit şi Anitei, poate e interesată: Netflix va face cât de curând un serial cu viaţa lui Şumudică. Nu văd cum lucrurile ar putea sta altfel. Cum au făcut cu Maradona în liga a doua din Mexic, la Sinaloa, cred că vor face un serial cu Şumudică plecat de acasă, ca Păcală. Greţos absolut! O mână de oameni care se bucurau că au scos un punct într-un campionat care nu există. Să te duci în Arabia Saudită la fotbal...Să-ţi bârfeşti nevasta sau de ce?

Bănel Nicoliţă s-a apucat de Tik Tok (Nota 3) - Dacă l-aş vedea pe Bănel pe Tik Tok, eu nu m-aş apuca. Bănel mi se pare o propagandă ratată pentru aşa ceva, mai degrabă mă îndepărtează de platforma asta. Poate unor le place. El arată ca şi cum ar veni din campionatul din Venezuela. Nu l-ai recunoaşte, ai spune că joacă prin America Centrală. Mişcările lui sunt de clasa a doua. Cât ar câştiga dacă ar face videochat? Care am înţeles că e mai bănos decât Tik Tok-ul ăsta. La Bănel nu vezi mare lucru, ai zice că are scobitori în buzunar. Poate e o iluzie optică...Nota trei pentru Nicoliţă. Nu mi-a plăcut ca fotbalist, nu mă impresionează nici aici.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele