Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | Nu stă departe de fotbal. Leo Strizu, surprins în tribune la un meci din Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21062673/1/strizu.png

FC Voluntari a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia sibiană FC Hermannstadt, în primul meci din play-out-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul la Voluntari, prin Damaşcan, în minutul 30, care a primit o pasă de la Ricardinho. Egalarea a venit în minutul 69, când Silviu Balaure a şutat din careu.

În tribunele arenei din Voluntari s-a aflat şi Leo Strizu, fostul antrenor al celor de la FCSB, care a decis să plece de la vicecampioana României, după victoria clară cu Petrolul Ploieşti, scor 4-1, pe fondul unor tensiuni interne.

”El e porumbelul voiajor al lui Gigi Becali”. Leo Strizu, discurs fără menajamente despre MM Stoica

 

Leo Strizu continuă războiul declaraţiilor cu MM Stoica, team managerul celor de la FCSB. Tehnicianul a plecat de la echipă după victoria cu Petrolul, pe fondul unei relaţii tensionate cu oficialul.

Strizu a dezvăluit un episod incredibil cu MM de la o discotecă din Braşov, în care acesta din urmă a consumat alcool peste măsură.

„(Ce face pentru FCSB MM Stoica?)Nu ştiu dacă aş găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece şi ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteţi oameni de presă, dacă mie îmi aduceţi o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menţionat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna şi spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineaţa aceea când presa era pe aeroport şi am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteţi?». Dorm. Când m-aţi auzit vreodată în afară de flash-uri şi conferinţă?!

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieţii de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Braşov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ţi convină să bei din pahar şi tu să te descalţi să-ţi pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu, pentru cei de la Pro Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele