Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO | Olaru, discurs plin de optimism. ”Acum 15 etape eram la 20 de puncte şi nu ne mai gândeam la titlu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21007343/1/olaru.jpg

FCSB a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a ardelenilor pe teren propriu.

Darius Olaru a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, iar la final a declarat că este un succes foarte frumos, care o readuce pe FCSB în calculele privind titlul.

 

"Acesta este fotbalul. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reuşit să le câştigăm. Cred că în prima repriză am avut nişte situaţii bune de a marca. Ne bucurăm că am reuşit să dăm lovitura pe final.

O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte şi nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas şi vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm"
, a spus Olaru, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele