Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Liga II Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21081477/1/csa-steaua-bucuresti-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-16-03-2023.jpg

Oţelul Galaţi a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2. Partida a putut fi urmărită pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Gălăţenii au deschis scorul prin Fatai şi l-au dublat prin acelaşi jucător. Elevii lui Dorinel Munteanu au înscris pentru 3-0 înainte de pauză, dar au fost de nerecunoscut în a doua parte, când Steaua a punctat de două ori prin Bodişteanu. Pe final ”militarii” puteau pleca cu un punct de la Galaţi, dar au ratat ocazii mari şi meciu s-a încheiat 3-2.

În urma acestei înfrângeri, CSA Steaua riscă să piardă primul loc în favoarea lui Poli Iaşi, iar Oţelul s-a apropiat de ”roş-albaştrii” la patru puncte.

Oţelul - CSA Steaua 3-2 (Fatai K. 14', 21', Ursu O. 32' / Bodişteanu S. 51', 59')

Echipele de start:

  • CSA Steaua: Iancu - Drăghici, Beţa. Mihăescu, Ad. Ilie - Ad. Popa, Bărbulescu, Matei, Bodişteanu - Chunchukov, Chipirliu
  • Rezerve: Dincă, Balgiu, Sabău, Corbu, Oroian, Mahrez, Emanuel Pacionel, Ştefan Pacionel, David Matei
  •  
  • Oţelul Galaţi: Dur-Bozoancă - A. Rus, Yabre, Sîrghi, Panait - Neagu, Cisotti, Jardan - Mitoi, Ursu, Fatai
  • Rezerve: R. Pop, G. Nedelea, Zivulic, Nica, Adăscăliţei, Scocilcă, Cîrjan, Chiriţoiu, Gorovei

Min. 90+5: Final de partidă!

Min. 90+3: ”Militarii” marcheză, dar reuşita nu este validată, arbitrul fuierând un fault în marginea careului pentru ”roş-albaştrii”.

Min. 59: GOOOL marcat de CSA Steaua! Echipa lui Daniel Opriţa revine în meci, Bodişteanu face ”dubla” în urma unei respingeri greşite a apărării gălăţene.

Min. 51: GOOOL marcat de CSA Steaua! ”Militarii” reduc din diferenţă în startul reprizei secunde, prin Bodişteanu, care reuşeşte o fază de excepţie. Golul a venit după o ratare imensă a lui Fatai.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 32: GOOOL marcat de Oţelul Galaţi! Fatai trimite perfect în careu, iar mingea intră în poartă până la urmă, după ce defensiva Stelei blocase primul şut. Ursu este cel care face 3-0.

Min 29: Ocazie pentru CSA Steaua. Mingea ajunge la Adi Popa, care trimite un şut pe jos, ce ocoleşte porta galăţenilor.

Min. 21: GOOOL marcat de Oţelul Galaţi! Elevii lui Dorinel Munteanu au o primă repriză de vis până acum şi reuşesc să îşi dubleze avantajul, după ce acelaşi Fatai a punctat în urma unui contraatac.

Min. 14: GOOOL marcat de Oţelul Galaţi! ”Roş-albaştrii” greşesc în momentul construcţiei, iar Mitoi profită şi îl găseşte perfect pe Fatai, iar atacantul deschide scorul cu o execuţie simplă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Oţelul este una dintre candidatele la promovare în acest sezon, iar în acest moment se află pe locul trei în clasament. Gălăţenii vin după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-1, din etapa trecută şi întâlnesc liderul.

De cealaltă parte, CSA Steaua a defilat în partida cu Unirea Dej reuşind să câştige cu 3-0 şi rămâne una dintre echipele puternice din liga secundă, chiar dacă ”roş-albaştrii” nu pot promova. Echipa lui Opriţa se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu Poli Iaşi.

 va fi transmisă pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. va fi transmisă pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele