Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Panică la Craiova! Unui suporter i s-a făcut rău din cauza gazelor lacrimogene. Ambulanţa a intervenit promt

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21031014/1/fan.png

FC ”U” Craiova – CS Mioveni, meci contând pentru etapa a 27-a din Superligă, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, vineri, începând cu ora 18:00. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

În acelaşi timp, golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase sau alte momente importante alte jocului vor fi redate în format live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

În minutul 78, la scorul de 1-1, s-a lăsat panica pentru câteva secunde, după ce unui fan i s-a făcut rău. Ambulanţa a intervenit din fericire foarte repede. Motivul este legat de faptul că forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, pentru a calma spiritele.

O parte din galerie a răbufnit şi a scandat trivialităţi la adresa patronului Adrian Mititelu.

 

mail-share icon Email
viewscnt