Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Petrolul – Chindia 1-2. Pe un teren greu, oaspeţii revin după ce au fost conduşi

Superliga Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20996531/2/chindia.png

Chindia Târgovişte a învins în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-1, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii, în care a revenit de la 0-1.

Petrolul a deschis scorul în prima repriză, în minutul 27, când arbitrul Viorel Flueran a dictat penalti la un faul al lui Dinu asupra lui Moldoveanu şi Grozav a transformat.

Chindia a replicat în repriza secundă cu două goluri care au adus victoria dîmboviţenilor. În minutul 70 Cooper a egalat cu o lovitura de cap din centrarea lui Vorobjovas, iar în minutul 85 Daniel Popa a închis tabela din pasa lui Cooper,  pentru o victorie care aduce trei puncte importante pentru Chindia.

Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 14 în Superligă, cu 22 de puncte.

VIDEO | Petrolul – Chindia 1-2 (Grozav 29-penalty / Cooper 70, Popa 85), LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Leitner - Achim, Meijers, Mathaus Santos - Borta, Dumitriu, Purtic, Ţicu - Moldoveanu, Irobiso, Grozav
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, Dinu, Ioniţă - Neguţ, Dulca, Akhmatov - Popa, Popadiuc

Minutul 90+4: Fluier final! Chindia se impune cu 2-1!

Minutul 85: GOL Chindia! Neguţ centrează, iar Cooper gestionează foarte bine acţiunea, care curge până la Popa. Atacantul înscrie pentru 2-1.

Minutul 70: GOL Chindia! Cooper scapă din marcajul lui Achim şi restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap.

Minutul 55: Cooper înscrie, dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 50: Irobiso trimite cu capul, Cele este foarte aproape de autogol, dar Căbuz salvează situaţia cu o super intervenţie.

Minutul 45+1: Final de primă repriză! Petrolul conduce cu 1-0. Partida are ritm bun, în ciuda condiţiilor grele.

Minutul 28: GOL Petrolul! Dinu încearcă să respingă, dar încurcat de gazon îl trânteşte pe Moldoveanu în careu. Penalty corect acordat! Gicu Grozav transformă de la punctul cu var.

Minutul 17: Chindia dă replica prin Popa, dar Leitner este la post.

Minutul 13: Căbuz are o intervenţie de senzaţie la şutul lui Dumitriu şi respinge în corner.

Minutul 1: A început partida! Gazonul se prezintă rău.

-------------------------------------

Petrolul a cedat în partida cu CS Mioveni, din deplasare, scor 0-1, în mod surprinzător, iar Chindia Târgovişte a făcut remiză pe teren propriu, la Ploieşti, cu FC Argeş, scor 1-1.

Înainte de startul rundei, Petrolul e pe locul 7, cu 30 de puncte, iar Chindia e pe locul 13, cu 22 de puncte. Teoretic, ploieştenii mai speră la play-off, fiind la două puncte de locul 6, Sepsi.

În tur, pe terenul Chindiei, scorul a fost 3-2 pentru Petrolul.

Marius Cioiu a lăsat Petrolul Ploieşti pentru FC Botoşani

FC Botoşani a anunţat al doilea transfer al zilei de joi. Flavius Stoican se va putea baza pe serviciile mijlocaşului lateral Marius Cioiu (23 de ani), care a evoluat în startul sezonului la Petrolul Ploieşti.

Cioiu a bifat 12 partide şi un gol în tricoul ”lupilor galbeni” în actuala stagiune din Superliga.

FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului Marius Cioiu, de la Petrolul Ploieşti. În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul dreapta a mai evoluat în cariera sa pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu (în prezent Şirineasa), Luceafărul Oradea şi Academica Clinceni.

Îi dorim lui Marius mult succes şi cât mai multe evoluţii bune alături de noi!” au anunţat moldovenii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele