Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | Petrolul - FC Hermannstadt 2-0. Florin Pârvu debutează cu dreptul la prahoveni

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21012725/1/fc-hermannstadt-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-10-09-2022.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Jair (15) şi Irobiso (45+1).

Din minutul 56, Petrolul a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Irobiso.

VIDEO | Petrolul - FC Hermannstadt 2-0 (Jair 15, Irobiso 45+1), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Leitner – Borta, Pashov, Meijers, Felix Mathaus, Ţicu – Jair, Seto, Grozav – Irobiso, Budescu
  • Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Ene, Opruţ – Mino, Biceanu – Balaure, Petrescu, Popescu – Paraschiv

Minutul 90+5: Fluier final! Petrolul se impune cu 2-0.

Minutul 55: Petrolul va trebui să se descurce aproape o repirză cu un om în minus. Irobiso a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine.

Minutul 45+4: Pauză! Petrolul conduce cu 2-0.

Minutul 45+1: GOL Petrolul! Budescu centrează din corner, iar Irobiso marchează. Reuşita a fost contestată pentru faptul că mingea nu a trecut de linia porţii cu întreaga circumferinţă.

Minutul 26: Biceanu reia din unghi. Portarul celor de la Petrolul respinge cu ceva probleme în corner.

Minutul 15: GOL Petrolul! Irobiso îl lansează excelent pe Jair, care deschide scorul.

Minutul 7: Bâlbă în apărarea celor de la Petrolul. Leitner salvează cu ceva emoţii din faţa lui Popescu.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Petrolul traversează o perioadă foarte slabă şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive, motiv pentru care Nae Constantin a părăsit clubul, imediat după umilinţa din runda trecută, 5-0 cu FC Botoşani. Florin Pârvu este noul antrenor al ”lupilor galbeni” şi va încerca să ridice moralul echipei, care în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme se situează pe locul 8, la doar trei puncte de ultimul loc ce duce în play-off.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt vine după ce a reuşit să aducă primul punct din 2023, în urma egalului cu FC Argeş de etapa trecută, scor 1-1. Sibienii au fost mult timp surpriza acestui sezon, dar din cauza datoriilor, nou-promovata a pierdut nouă puncte şi se află pe poziţia 12 în Superliga. Marius Măldărăşanu rămâne optimist şi speră ca echipa lui să rămână în prima ligă după acest sezon.  

În ciuda penalizării, Măldărăşanu rămâne optimist. ”Ne dorim şi ne batem până la capăt”

Marius Măldărăşanu a declarat că este mulţumit cu rezultatul şi a vorbit din nou despre depunctarea încasată la finele anului trecut.

”Vreau să consider că e un rezultat pozitiv. Aşteptăm cu nerăbdare acea decizie, pentru că indiferent care va fi ea, ştim de unde o vom lua. Ne dorim ca săptămâna următoare să se ia o decizie. Avem încredere că sentinţa va fi una pozitivă pentru noi.

(n.r. despunctarea) Emoţii vor fi. Ne dorim şi ne batem până la capăt. Ne doream cu ardoare să ajungem sus pentru a ne atinge obiectivul, menţinerea. Pe noi ne macină această stagnare, această aşteptare. Dacă decizia va fi una negativă, ştim unde suntem, strângem rândurile şi mergem mai departe. Nu avem ce face, ne luptăm, avem echipă bună”, a spus Măldărăşanu după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele